Taritus peeti spordipäeva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

8. augustil toimus Taritus spordipäev, mis luges korraga kahe ürituse – 17. Taritu spordipäev ja 16. Taritu-Lümanda-Karala spordipäev – eest. 150 osalejat rassis pika päeva nii mitmesugustel rahvaspordialadel kui ka võrk- ja jalgpallis.

Kui punktid kokku liideti, sai külade arvestuses taas võidu rohkearvuline Koimla võistkond Kotlandi, Taritu ja Lahetaguse-Riksu ees. Sõpruskohtumise karika võitis seegi kord Taritu, jättes teiseks Karala ja kolmandaks Lümanda.



Individuaalaladel sai võistelda täpsusviskes, kuulitõukes, sangpommirebimises, aga püüda ka munakesi ja lennutada taldrikuid, hüpata kaugust ja demonstreerida kiireid jalgu. Nii jätkus tegevust kogu perele.



Lastevõistlustel olid tublimad ja agaramad Elina, Taago ja Rando Tarkmeel, Kaisa Hänni, Kerli Kask ja Gerli Rakaselg, Kaarel Hänni, Tenno Kaskmäe, Märten Opp, Kert Loik, Kaisa Tamm, Kätlin Kask, Mailis Mägi, Tomek Lõoke, Mark-Kristjan Pitk, Edmond Salong. Naistest oli aktiivne ja pea alati võidukas Lelet Tamm, tugevat konkurentsi pakkusid talle Liisi Salong, Terje Kaskmäe, Sirje Salumaa, Piret Pink.



Meestest jõudsid enim kordi esikolmikusse Raivo Tarkmeel, Kristen Mere, Indrek Heinmets, Kristjan Hänni, Tarmo Tarkmeel.


Järgmine võistlus toimub Lümanda vana vallamaja taga spordiplatsil – seltsi Sport 7. auhinnavõistlus petangis. Võistlus kuulub petangi Saaremaa karikasarja. Kohtumiseni siis 23. augustil kell 11 taas Lümandas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles