Lümandas on võrkpall populaarne

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lümanda põhikoolis on aastaid võrkpalli mängitud ja häid saavutusi on olnud palju. Nende saavutuste taga on olnud ka kooli kauaaegne õpetaja ja sporditöötaja Manivald Jõgi, kellele pühendatud mälestusturniir toimub juba 9. korda.

10. märtsil kohtusid maakoolide tütarlaste võistkonnad. Väga head taset näitas Valjala, kes võitis kindla esikoha – treener Ene Kask, õpetaja Andre Kuntsel ja parim mängija Lili Võrk. Tasavägiselt kulges mäng teisele-kolmandale kohale. Siit väljus võitjana Leisi Kärla ees. Treenerid olid Toivo Lepp ja Jüri Tõru, parimad mängijad Cristin Lepp ja Kerli Mägi. Neljandale kohale tuli Aste – õpetaja-treener Kai Vahter, parim mängija Tiina Tammejuur.



5. märtsil kohtus Lümanda koolipere endise võrkpallikuulsuse ja tippmängija Veiko Lemberiga. Õpilased said teada palju huvitavat treeningtööst, võistlustest ja õpingutest ülikoolis.


Haridust omandades suutis ta õppetöö ja tippspordi väga edukalt ühendada ja nüüd annab õpitud eriala ka tööd, sest Veiko töötab Tallinna tehnikaülikooli avaliku halduse instituudis teadurina.


“Kõige enam on meelde jäänud esimene Eesti meistritiitel ja võit Poola üle, mis viis Eesti mehed EM-finaalturniirile,” ütles ta.



Pärast huvitavat kohtumist toimus koos meistriga kahetunnine treening spordisaalis, tehti harjutusi, lihviti tehnikat ja mängiti võrkpalli.


Noormeeste turniir toimub 6. aprillil kell 10 Lümanda kultuurimajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles