Ametikool korraldab vilistlaste kokkutuleku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavu 90-aastaseks saav Kuressaare ametikool korraldab sel laupäeval, 25. augustil vilistlaste kokkutuleku.

“Ootame kõiki ametikooli ja tema eelkäijate vilistlasi endiste koolikaaslaste ja õpetajatega kokku saama ning vaatama, kuidas tänane kool välja näeb,” ütles ametikooli direktor Neeme Rand.

Kokkutulek algab kell 11. Osalejaid registreeritakse terve päeva jooksul. Osavõtutasu on 9,90 eurot, selle sees on ka juubeliraamat.

Päeva jooksul saab külastada õppebaase nii linnas kui ka Upal, giidideks on kooli juhtkonna liikmed direktorist alates. Kell 11.30 väljub buss Kudjape kalmistule, kus koos õpetaja Maie Kahjuga viiakse küünlad meie seast lahkunud õpetajate haudadele.

Osta saab õpilastöid ja kooli meeneid, vaadata koolis tehtud videofilme ja pildialbumeid vanade fotodega. Keha võib kinnitada kooli kohvikus ja restoranis.

Kell 13 toimub sotsiaaltöö erialade vilistlaskonverents. Kell 17 algab kontsertaktus Kuressaare spordikeskuses ja kell 18 vilistlaspidu. Kuressaare ametikooli eelkäija Kuressaares ehitusinstruktorite kool alustas tegevust 6. novembril 1922. a. Kooli asutamise initsiaator oli Aleksander Poleštšuk (1863–1944), Kuressaares sündinud akadeemik ja riigi hariduse nõunik kutsehariduse alal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles