Ametikool avab Disainimajaka

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval avatakse Kuressaare ametikooli linna õppekompleksis uus disaini- ja tarbekunstierialade õppehoone Disainimajakas.

“Tööandjad ootavad kooli lõpetajatelt töövahendite ja -võtete valdamist. Disaini valdkonnas vananeb tehnika kiiresti ning see tingis vajaduse uue õppehoone järele,” ütles ametikooli disaini ja tarbekunsti juhtõpetaja Maila Juns-Veldre.

“Traditsioonilise lindilõikamise ja kõnede kõrval oleme avamise kavandanud nii, et see väljendaks meie erialasid ja vaimsust,” rääkis Juns-Veldre. “Et oleks loomingulisem ja heas mõttes kiiksuga.”

Kell 16 algaval avamisel saab vaadata vilistlaste tööde näitust ja performance-aktsioone. Järgneb disko Disainimajaka galeriis. Uues õppehoones on olemas multimeedia õppeklass koos fotostuudionurgaga, nahatöö ja teabegraafika õppetöökojad, galeriipind, õpetajate tööruumid ja ruumid õpilasfirmadele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles