Kaarma vallavanemaks sai Andres Tinno

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ROOSIDEGA ASI AMETLIKUKS: Volikogu esimees Urmas Lehtsalu (paremal) ulatab vastsele vallavanemale Andres Tinnole kolm suurt punast roosi. Foto: Alar Truu
ROOSIDEGA ASI AMETLIKUKS: Volikogu esimees Urmas Lehtsalu (paremal) ulatab vastsele vallavanemale Andres Tinnole kolm suurt punast roosi. Foto: Alar Truu Foto: Saarte Hääl

Eile toimus Kaarma volikogu istung, kus uueks vallavanemaks valiti Nasva alevikuvanem Andres Tinno.

Salajasel hääletusel sai ka ise volikokku kuuluv Tinno 12 poolt- ja kaks vastuhäält. Kuna üks liige istungilt puudus, siis oli hääli kokku 14.

Volikogu esimees Urmas Lehtsalu ulatas vastsele vallavanemale kolm suurt punast roosi ning kõik plaksutasid. Vallavanem oli valitud. “Kas ma pean nüüd siit laua tagant lahkuma?” küsis Tinno.

Tinno istuski akna alla ning istung võis jätkuda. Tema asendusliikmeks volikogus sai Andrus Sepp, kes kuulub Reformierakonda.

Seejärel võttis vastne vallavanem sõna ning tegi ettepaneku, et uus vallavalitsus oleks kolmeliikmeline. Ta rõhutas ka, et 1. septembril on kooli valmimise tähtaeg: “See peaks olema teema nr 1, millega vallavalitsus praegu tegeleb.”

Miinusena tõi Tinno enda juures esile, et tal pole varasemaid kogemusi. Ta on enda sõnul alati olnud n-ö tagalas. “Ma pole üheksa aastat käinud kellast kellani tööl,” tõdes Tinno, kes peab nüüd oma harjumusi muutma.

Kõne lõppenud, määrati vallavalitsuse kolmeliikmeline koosseis. Lisaks juba valitud vallavanemale olid kandidaatideks Helle Alas ja Urmas Sepp, kes mõlemad said 14 poolthäält. Neilegi ulatati punased roosiõied.

Samuti valiti uus rahanduskomisjoni esimees – Margus Männik, kes sai samuti 14 poolthäält.

Seejärel otsustati, et ka volikogu järgmine koosseis koosneb 15 liikmest. Määrati üks valimisringkond, mille mandaatide arvuks on 15.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles