Marina Treima: see, mida ma suudan, ei kuulu ainult mulle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MEELDIB SUHELDA: “Olen oma loomult avatud ja suhteid teistega alati oluliseks pidanud. Arvan, et volikogu töö on eelkõige ikka meeskonnatöö ja meeskonnatöö mulle meeldib,” tunnistab sügisel Pöide vallavolikogu esimeheks valitud Marina Treima. Foto: Irina Mägi
MEELDIB SUHELDA: “Olen oma loomult avatud ja suhteid teistega alati oluliseks pidanud. Arvan, et volikogu töö on eelkõige ikka meeskonnatöö ja meeskonnatöö mulle meeldib,” tunnistab sügisel Pöide vallavolikogu esimeheks valitud Marina Treima. Foto: Irina Mägi Foto: Saarte Hääl

“Mul on hea meel, et ma tagasi olen,” ütleb Marina Treima, värvika elukäiguga naine, kes on nüüdseks juba kolm aastat Saaremaal tagasi. Koos oma õigeusukiriku preestrist abikaasa Toivoga elab ta Tornimäel kiriku pastoraadis.

Seda juttu Marinaga, kes on mu klassiõde Kuressaare gümnaasiumi päevilt, ei aja me siiski mitte pastoraadimajas, vaid peaaegu seal kõrval asuvas Pöide vallamajas, sest Marina on sügisest saadik ka Pöide vallavolikogu esimees.

Edasi loe laupäevasest Saarte Häälest.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles