Kristjan Rahu – mees energiate keskelt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KÜTAB PEA POOLT EESTIT: Kristjan Rahu peab väga oluliseks hakkpuidu kasutamist soojatootmises – Eestimaa saab võsast puhtaks, inimesed saavad tööd ja soojaarved vähenevad. Foto: Riho Lepik
KÜTAB PEA POOLT EESTIT: Kristjan Rahu peab väga oluliseks hakkpuidu kasutamist soojatootmises – Eestimaa saab võsast puhtaks, inimesed saavad tööd ja soojaarved vähenevad. Foto: Riho Lepik Foto: Saarte Hääl

Saaremaa juurtega Eesti energiaettevõtja Kristjan Rahu tõdeb, et lapsepõlves Saaremaal vanaema juures oldud aeg on teda vägagi mõjutanud. Saaremaaga on Kristjan seotud praegugi, sest on ehitanud Leisi valda maja.

Kristjan Rahu (42) märgib mõnusa muhedusega, et side Leisi vallast pärit suguvõsaga on tugev. Isapoolne pere on kokkuhoidev ja kindlate väärtushinnangute vundamendi on ta paljuski saanud just sealt. Onud ja tädi on olnud eeskujuks – lõbusad ja tublid inimesed. “Vanaemad on aga olnud kõige vanaemamad vanaemad üldse,” kinnitab ta.

Naised on Kristjani elus olnud olulisel kohal kogu elu. Alates tõesti kodust, vanaemadest, emast, kuni praeguse elukaaslase, näitlejanna Maria Avdjuškoni. Rääkimata vahepeal teekaaslasteks olnud tarkadest ja ilusatest naisinimestest, kellest Kristjan siiani väga lugu peab ja keda hindab.

Kristjani sõnul on ta neilt kõigilt õppinud: “Suhe Mariaga on aidanud muuta mind paremaks isaks ja näidanud kätte kodusolemise võlu.”

Edasi loa laupäevasest Saarte Häälest.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles