Ott Tänak on toonud kinodesse 70 000 inimest

Kertu Kalmus
, Saarte Hääle vanemtoimetaja
Copy
Ott Tänaku filmi esilinastus
Ott Tänaku filmi esilinastus Foto: Ott Tänak/Facebook

Tänaseks on Eesti kinodes käinud filmi "Ott Tänak: The Movie" vaatamas 70 000 inimest. Senine dokumentaalfilmi vaadatavusrekord kuulus 43 140 vaatajaga filmile"Tuulte tahutud maa". Selle tulemuse ületas Tänaku film juba 17. aprillil ehk oma seitsmendal linastuspäeval.

Tootja Sterotek Film lootis, et film populaarsest rallisõitjast võiks pakkuda huvi paljudele, kuid nii suurt publikuhuvi ei osatud prognoosida. Möödunud nädalavahetusel esilinastunud film "Tasujad: Lõppmäng" (Avengers: Endgame) lõi küll Tänaku kinode hetkel vaadatavamate filmide pingerivide esikohalt, kuid ta püsib kindlalt superkangelaste järel teisel positsioonil. Aeg näitab, kumb film lõppkokkuvõttes peale jääb.

"Tänaseks on meie kodumaise superkangelase seiklustest pajatav linateos seljatanud varasemad välismaised superkangelased, möödudes nii läinudaastasest kassahitist "Tasujad: Igaviku sõda" (Avengers: Infinity War), kui ka seni edukaimast koomiksifilmist "Deadpool"," kommenteeris levitaja Hea Film esindaja Lauri Kaare.

Sterotek Filmil kogunes aastaga peaaegu 150 tundi materjali ja lühendamise eesmärgil on välja lõigatud filmist mitu stseeni, õnneks avaldavad tegijad endiselt neid lõike rallifännide rõõmuks filmi sotsiaalmeediakontodel. Äsja avaldati ka stseen, kuidas Ott Tänak kodus sauna eesruumis järgmiseks ralliks valmistub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles