Võrkpallur Nette Peit siirdub Soome kõrgliigasse

Alver Kivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hooaja Rootsi naiskonnas Lindesberg Volley mänginud võrkpallur Nette Peit liitus Soome esiliigast kõrgliigasse tõusnud klubiga Tampere Mesto.

“See on noor võistkond ja alguseks päris hea koht Soomes alustamiseks,” rääkis Nette Peit, lisades, et mänguaega saab ta klubis kindlasti. “Anu Ennok mängib Soomes ja temaga võttis Mesto ühendust. Kuna Anul oli mängupaik juba olemas, siis tema soovitas mind. Käisin juuli algul testimisel ja sõlmisime ka lepingu.”

Rootsis jätkata Nette Peit enam ei tahtnud, sest Soome tase on parem ja liiga ühtlasem. Samas jäi ta Lindesberg Volleys veedetud ajaga rahule. “Sain kogu aeg mängida ja tegin ka arengus sammu edasi. Just vastuvõtu osas, sest seda me tegime trennides hästi palju,” märkis ta.

Samas oli Nette Peidil võimalus tulla Eestisse Kohila VK-sse. “Treener Peeter Vahtra küsis ja minu soovi korral oleks ta mulle Kohilas koha pakkunud, aga ma ei tahtnud praegu siin mängida,” tunnistas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles