Sertifikaat Usaldusväärne Ettevõte: laitmatu imagoga ettevõtete tunnustus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

SISUTURUNDUS

Saarte Hääl

Kui usud, mida sa teed ja mõtled alati kliendi vajadustele, on edu ettevõtluses hõlpsam tulema. Hea kuvand on keeruline saavutus nii igapäevaelus kui ka ettevõtluses, kuid uuringud näitavad, et üha enam muutub see olulisemaks just veebis.

Kiiresti levivad nii head kui ka halvad uudised ja sotsiaalmeedia ajastul peab iga ettevõte tajuma, kui lihtne on negatiivse tagasiside rongi alla jääda. Kuidas nendes oludes mitte ainult mainet säästa, vaid ka usaldusväärsust kergitada?

Et kvaliteetse teenuse või tootega ning kliendisõbralikult asju ajavad firmad paremini esile kerkiksid, on Kliendi Arvamusuuringute Keskus loonud sertifikaadi Usaldusväärne Ettevõte. Koostöös kolleegidega üle Euroopa on eesmärgiks luua ettevõtete võrgustik otsingumootoritele märkimisväärses veebikeskkonnas, mis Eestis asub aadressil www.usaldusvaarneettevote.ee.

Esimesena Poolas kasutusele võetud algoritmil põhineva tarkvaraga tehtud analüüsid hindavad veebis tehtud negatiivsete kommentaaride põhjal ettevõtte suhtelist usaldusväärsust. Eestis ainulaadsel meetodil töötavat analüüsi teostab Kliendi Arvamusuuringute Keskus, mis testi positiivsete tulemustega läbinud firmadele tunnustust avaldada soovib. Selleks on loodud sertifikaat Usaldusväärne Ettevõte, mis annab tunnistust ettevõtte laitmatust imagost veebis.

Sertifikaati "Usaldusväärne Ettevõte" annab välja Kliendi Arvamusuuringute Keskus ja tarbijad saavad usaldusväärsete ettevõtetega tutvuda aadressil

www.usaldusvaarneettevote.ee

, kus igal sertifikaadi omanikul on võimalus luua e-visiitkaart info ja multimeediaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles