Pungimehed oskavad oma muusikat huumoriga võtta

Raido Kahm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PUNGI- JA SÕBRAMEHED: Allpool piiluvad nurga tagant välja Kurmet Kahju ja Madis Merk. Ülal paistavad Robert Vahter ja Andre Nõu. 
ERAKOGU
PUNGI- JA SÕBRAMEHED: Allpool piiluvad nurga tagant välja Kurmet Kahju ja Madis Merk. Ülal paistavad Robert Vahter ja Andre Nõu. ERAKOGU Foto: Saarte Hääl

“Saamatust sai äriingel, investeeris igal rindel. Investeeris kulutult, väljus ärist tulutult… “ ja “Seesama tüdruk, kes mind kunagi ei vaatand, seesama tüdruk, kes mind tahtis perse saata… “ ei pruugi küll paljudel muusikasõpradel tulukest põlema lüüa, kuid nii mõnedki pungiaustajad ümisevad ilmselt juba kaasa.

Kaheksa aastat tagasi lõid noored Saaremaa mehed ja üks veel noorem Muhu mees punkrokk-ansambli Monstercöuq. Nüüd juhatab üks neist suviti Ruhnus turiste, teine arendab Tallinnas müügiprotsesse, kolmas teenib leiba riigiteenistujana ja neljas kannab Kuressaares mundrit. Pungivaim ei ole neist kuhugi kadunud ning siiani saavad nad aeg-ajalt jälle kokku ja annavad mõne kontserdi. Tänavu kevadel tuli neil välja kolmas plaat...

Loe edasi laupäevasest Saarte Häälest.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles