FOTOUUDIS: Muhulane paiskas rüseluses Tarandi pikali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto Tairo Lutter /Postimees
Foto Tairo Lutter /Postimees Foto: EKRE meeleavaldus Riigikogu ees. Meeleavaldusel tungiti kallale eroparlamendisaadik Indrek Tarandile.
Toompeal eile vägivaldseks muutunud EKRE meeleavalduse videos on näha, kuidas eurosaadikult ja sotside ridades riigikogusse pürgivalt Indrek Tarandilt kisub mikrofoni käest, võtab natist kinni ja surub ta asfaldile Meelis Osa (esiplaanil mustas jopes).

Tarandile mindi kallale seetõttu, et ta asus meeleavaldusel omaalgatuslikult sõna võtma ja kutsus sotside poolt hääletama. Esmalt lükati ta lavalt maha ja seejärel lükati asfaldile pikali ning maaslamajat kostitati ka mõne jalahoobiga. Eesti Konservatiivne Rahvaerakond esitas politseile rahumeelset meeleavaldust Toompeal segama tulnud eurosaadik Indrek Tarandi tegevuse kohta avalduse. Ka Tarand tegi vahejuhtumi kohta politseisse avalduse. Politsei alustas asjaolude selgitamiseks kriminaalmenetlust.

Sündmuskohal väideti, et Tarand võib olla alkoholijoobes. Korrakaitsjad kontrollisid tema joovet ja Tarand osutus kaineks.

Meelis Osa tegemised leidsid aastaid tagasi leheveergudel kajastamist, kui ta ostis kinnisvaraarendajana Kihelkonna vallalt 15 aastat tagasi Kiipsaare tuletorni. Paar aastat hiljem kaebas ta valla kohtusse, kuna leidis, et sai tuletorni ostes petta. Kümme aastat hiljem läks vara pankrotipesas müüki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles