Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Sa pole täna eriti seltskondlikus meeleolus. Võid jätta endast õnnetu ja masendunud inimese mulje.

Saarte Hääl

SÕNN Täna on tuliste ja aktiivsete meeleolude päev. Ole valmis kõikvõimalikeks ootamatusteks. Hea aeg projektide käima lükkamiseks ja elavaks suhtlemiseks.

Saarte Hääl

KAKSIKUD Tõenäoliselt oled täna kannatlikum kui tavaliselt ning suudad oma järjekindlusega nii mõndagi korda saata. Vestluses oled pigem kuulaja.

Saarte Hääl

VÄHK Täna on sinu jaoks meeldivate mõjudega päev. Suudad ka keerulistes olukordades iseendaks jääda, mis toob igal juhul meeldivama lahenduse.

Saarte Hääl

LÕVI Kipud täna veidi ebaausaid ja alatuid võtteid kasutama, et oma tahtmist saada. Samas valitseb ka oht, et saad ise petta. Väldi liigset alkoholitarbimist!

Saarte Hääl

NEITSI Kui oled tänaseks teinud konkreetse päevaplaani, siis ole valmis ka juhuslikeks ja ekstreemsemat sorti vahejuhtumiteks. Hea päev mõne lühema matka ettevõtmiseks.

Saarte Hääl

KAALUD Püüad täna iga hinna eest mõjuda autoriteetse ja tõsiseltvõetavana, kuid ära üle pinguta. Pole mõtet näidelda, ole see, kes sa oled!

Saarte Hääl

SKORPION Püüad nüüd välja mõelda häid põhjendusi, miks sul pole võimalik mõnd ebameeldivat kohustust täita. Sul on raskusi distsipliiniga.

Saarte Hääl

AMBUR Tunned täna ootamatut energialainet ja motivatsiooni paremini ja efektiivsemalt tegutseda. Innusta ka teisi enda ümber, nii innustud ise veelgi enam!

Saarte Hääl

KALJUKITS Tõenäoliselt saad täna mõnelt oma kaaslaselt väärtuslikke nõuandeid või lihtsalt huvitavaid mõtteid. Hea päev loominguliseks koostööks.

Saarte Hääl

VEEVALAJA Oled täna tasakaalutu ja emotsionaalne. Kokkupõrked on kerged tekkima. Väldi ametlikke nõupidamisi. Tegele meeldivate asjadega.

Saarte Hääl

KALAD Oled täna loominguliselt aktiivsem kui tavaliselt. Hea aeg oma ideede realiseerimiseks. Võimalik, et saad igati positiivse emotsionaalse impulsi.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles