Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Tunned soovi eralduda reaalsest maailmast ning otsid midagi kõrgelennulist ja filosoofilist. Püüa leida rahu meditatsioonis.

Saarte Hääl

SÕNN Aktiviseeruvad suhted, mis seotud romantika ja samas salapäraga. Sinu intuitsioon on tugevam kui tavaliselt. Suureneb huvi müstika vastu.

Saarte Hääl

KAKSIKUD Täna suureneb sinu kangekaelsus. Ajad oma joru ka siis, kui oled ise juba aru saanud, et tegelikult pole sul õigus. Väldi mõttetuid vaidlusi.

Saarte Hääl

VÄHK Tunned tavalisest suuremat tungi reisida või seigelda. Januned uute ja intensiivsete kogemuste järele, samas kipud veidi tuisupäine olema.

Saarte Hääl

LÕVI Kaldud täna paras tuulepea olema ja igale poole hiljaks jääma. Tänane päev pole sobilik lepingute sõlmimiseks ega reisimiseks. Hoia oma asjadel silm peal!

Saarte Hääl

NEITSI Oled võitlejatüüp, kes püüdleb innukalt oma eesmärkide poole. Sinu jaoks on tähtis vabadus ise oma elu üle otsustada. Hoidu agressiivsusest!

Saarte Hääl

KAALUD Täna hakkad suuremat huvi tundma seletamatute ja müstiliste juhtumite vastu. Võimalik, et kohtud inimestega, kellel sarnased huvid.

Saarte Hääl

SKORPION Leiad, et kokkukuuluvustunne elukohaga ja ühendus perekonnaga aitab vältida psühholoogilisi kriise. Hea päev puhkuseks ja matkamiseks.

Saarte Hääl

AMBUR Täna võivad aset leida vägagi intensiivsed sündmused, mis muudavad oluliselt sinu sisemaailma. Saad väärtusliku õppetunni, hinda seda!

Saarte Hääl

KALJUKITS Kui oled täna oma kaaslaste vastu heatahtlik, toob see sulle tunnustust ja häid koostöövõimalusi. Võimalikud probleemid kohanemisega.

Saarte Hääl

VEEVALAJA Täna on oht sattuda kergesti konfliktidesse. Lased ennast tühistest asjadest häirida ning näitad seda ka teistele välja. Püüa leida mõni meeldiv tegevus.

Saarte Hääl

KALAD Kui sul tuleb täna tegeleda väga paljude asjadega korraga, siis püüa neid kohustusi jagada. Suudad vaevata ennast teistele arusaadavaks teha.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles