Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Tunned end täna suurepäraselt olukordades, kus saad jääda tahaplaanile. Huvitud filosoofiast ja püüad leida endale sama igavaid mõttekaaslasi.

Saarte Hääl

SÕNN Täna on hea päev tegelemaks tervisega. Kui sul otseselt midagi viga pole, siis oleks soovitav teha profülaktilisi protseduure, nt pane sall kaela!

Saarte Hääl

KAKSIKUD Täna aktiviseeruvad sul perekondlikud teemad. Hea päev teha kodu jaoks vajalikke sisseoste, kappe korrastada või alustada remondiga.

Saarte Hääl

VÄHK Täna võiksid end kokku võtta ning korraldada kodust väljaspool midagi põnevat. Hea päev lõbutsemiseks ja pidutsemiseks.

Saarte Hääl

LÕVI Oled täna tavalisest seksikam ning võimalik, et mõjud mõne inimese jaoks lausa ärritavalt väljakutsuvalt. Intriigid on kerged tekkima.

Saarte Hääl

NEITSI Oled täna suisa suhtlemisgeenius. Oskad end täiesti sundimatult ja vabalt väljendada ning see kehutab ka teisi sinu ümber julgelt seltskonnas sõna võtma.

Saarte Hääl

KAALUD Sinu tänane reipus ja ettevõtlikkus on tõeliselt nunnu. Avalikult esinedes paned inimesed end kuulama ja suudad nende mõtteid suunata.

Saarte Hääl

SKORPION Täna paeluvad sind glamuursed üritused. Kui peeglisse vaatad, võid tõdeda, et paistad ka ise päris glamuurne. Pane sajaga edasi!

Saarte Hääl

AMBUR Hea päev suurpuhastuseks. Oskad oma aega targalt kasutada. Ka naabritega saad nüüd taas läbi, hoolimata sinu korraldatud ilutulestikust.

Saarte Hääl

KALJUKITS Kipud täna unistama, igavad argikohustused nihutad tahaplaanile. Roosad prillid ja tähtsate otsuste langetamine ei klapi kokku.

Saarte Hääl

VEEVALAJA Tunnetad, et vajad enda ümber rohkem hingamisruumi ja privaatsust. Pisiasjadki ajavad sind närvi. Hea aeg tervisekontrolliks.

Saarte Hääl

KALAD Täna liiguvad su mõtted õige kummalistes valdkondades. Tunned end suurepäraselt, kui saad teistele mõistujuttu ajada, millest nad mitte mõhkugi ei mõika.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles