Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Seksuaalsete mõjudega päev. Võimalik, et pead kokku puutuma armukadeduse ja intriigidega. Püüa nn kõrvalehüpetega mitte üle pingutada!

Saarte Hääl

SÕNN Tänane päev nõuab sinult iseseisvat ja küpset ellusuhtumist. Rasketes olukordades pane oma pea tööle ja kasuta kainet mõistust.

Saarte Hääl

KAKSIKUD Tunned suurt rahuldust, kui saad teha midagi konkreetset ja vajalikku. Tahad näha kiireid tulemusi. Hea päev füüsilise töö tegemiseks.

Saarte Hääl

VÄHK Suudad asju näha hoopis teisest vaatevinklist kui tavaliselt. Hindad tänu sellele paljusid seniseid arusaamu ringi ja hakkad nägema tervikut.

Saarte Hääl

LÕVI Tahad nüüd olla sündmuste keskel ja asjade kulgemist omalt poolt mõjutada. Eeldad, et kaaslased arvestavad ka sinu arvamusega.

Saarte Hääl

NEITSI Tänasel päeval tuleta endale meelde, et julgus on edu pant. Kui käitud piisavalt enesekindlalt, siis panevad sind tähele ja võtavad tõsiselt ka teised.

Saarte Hääl

KAALUD Tunned vastupandamatut vajadust maailma enda ümber paremaks muuta. Kõige kiirem moodus seda teha on parandada iseennast.

Saarte Hääl

SKORPION Püüad oma elus korda luua ja reegleid kehtestada, et neid siis mõne aja pärast jälle rikkuma hakata. Võta parem midagi lihtsamat ette.

Saarte Hääl

AMBUR Nüüd suureneb sinu soov ennast tõestada ja ootad teistelt, et nad hindaksid sinu jõupingutusi. Miks sa ometi arvad, et neile nii palju korda lähed?

Saarte Hääl

KALJUKITS Oled täna üsna kokkuhoidlik ja kipud koonerdama ka seal, kus ei peaks. Võta elu vabamalt – see on ju kõigest raha, mis tuleb ja läheb!

Saarte Hääl

VEEVALAJA Hea päev oma vaimu harimiseks. Kui oled selles edukas, võib sinust kellegi jaoks isegi eeskuju saada. Kasuks tuleb ka pisut paastumist.

Saarte Hääl

KALAD Täna oleks sul targem teha kompromisse, selle asemel et ilmtingimata oma tahtmist läbi suruda. Kui oled ise mõistev ja vastutulelik, tullakse ka sulle vastu.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles