Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Rahaasjad ei taha täna sugugi laabuda, kuid seltskonnaelus tunned end nagu kala vees. Suudad jätta endast meeldiva mulje.

Saarte Hääl

SÕNN Täna tõusevad sinu jaoks päevakorda kõikvõimalikud luksuse, mugavuse ja heaoluga seotud teemad. Külasta mõnd restorani või peent veinikeldrit.

Saarte Hääl

KAKSIKUD Sind on täna lihtne segadusse ajada. Kui peaksid juhuslikult mõne otsuse langetama, siis ole tähelepanelik ja pööra ka detailidele tähelepanu.

Saarte Hääl

VÄHK Mõjud täna tõelise Duracelli jänesena ja võid mõne inimese tõeliselt närvi ajada. Kui sa midagi teed, soovid kohe tulemusi näha. Võta rahulikumalt!

Saarte Hääl

LÕVI Võimalik, et oled täna tavalisest umbusklikum ja turtsakam, mis raskendab sinu suhteid kaaslastega. Sul pole erilist peomeeleolu, eelistad pigem omaette mossitada.

Saarte Hääl

NEITSI Tunned täna soovi meeldida ning lausa januned komplimentide ja meelituste järele. Mett mokale määrides on päris lihtne sind mõjutada.

Saarte Hääl

KAALUD Täna võid kergesti kõigiga tülli pöörata. Oled tavalisest ägedam ja närvilisem. Seega mõtle enne järele, kui midagi solvavat välja prahvatad.

Saarte Hääl

SKORPION Kipud täna veidi piiratud mõtlemisega ja norus olema. Suhtlemisest ja lõbusast seltsielust ei taha midagi välja tulla. Seega suhtle loodusega.

Saarte Hääl

AMBUR Ürita täna oma võimeid mitte üle hinnata, kuna õhus on traumade oht. Väldi jäika suhtumist oma kaaslastesse. Hea aeg enesevaatluseks.

Saarte Hääl

KALJUKITS Naudid tähelepanu ja kui sa seda ei saa, teed kasvõi midagi veidrat, et seda vaid pälvida. Sinu enesekriitika on täna peaaegu olematu.

Saarte Hääl

VEEVALAJA Kaldud täna oma kaaslasi kahtlustama. Näed tonti ka seal, kus seda tegelikult pole. Püüa aktiviseerida oma realistlikku ja kainet mõtlemist.

Saarte Hääl

KALAD Täna hakkavad sinu elus tavalisest suuremat mõju avaldama isiklikud huvid. Hindad ümber oma senised prioriteedid ning tõenäoliselt toob see sulle vaid kasu.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles