Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Tahad, et sind mõistetaks ja sinu vaateid hinnataks. Väldi aga agressiivset suhtumist neisse, kelle arvamused sinu omast erinevad. Nii võidad sõpru.

Saarte Hääl

SÕNN Tänases meeskonnatöös võid saavutada edu. Hea päev läbirääkimisteks ja lepingute sõlmimiseks. Oled avatud ja reibas, särad nagu päike.

Saarte Hääl

KAKSIKUD Sinu mõistus on täna terane ja oskad asjade vahel hämmastavaid seoseid näha. Kui sa seda võimet õigesti kasutad, võid palju saavutada.

Saarte Hääl

VÄHK Tänane päev toob su ellu tõenäoliselt inimesi, kes püüavad sulle üliaktiivselt oma tahtmist peale suruda. Ära lase ennast igaühel mõjutada ja käsutada!

Saarte Hääl

LÕVI Tunned täna hinges kerget ärevust, mis on samal ajal üsnagi nauditav. Sa ei saa isegi täpselt aru, mida ootad, kuid see tunne annab sulle innustust.

Saarte Hääl

NEITSI Tunned soovi tõestada oma tarkust ja kompetentsust. Et endale mitte lisaprobleeme kaela tõmmata, püüa end mitte ülehinnata ja jääda oma mõistuse piiridesse.

Saarte Hääl

KAALUD Võimalik, et tunned end täna oma kaaslastest peajagu üle olevat. Väldi siiski nina püstiajamist ja liiga uhkeks muutumist. 

Saarte Hääl

SKORPION Tunned täna soovi oma elus muudatusi teha. Hea päev kolimiseks, remondiga alustamiseks, ebavajalikest asjadest vabanemiseks.

Saarte Hääl

AMBUR Tänased energiad muudavad sind uljaks ja enesekindlaks. Partnerlussuhetes võtad juhi positsiooni. Samuti tõuseb sinu enesehinnang.

Saarte Hääl

KALJUKITS Sinu ideede ja arvamustega arvestatakse täna. Soodne päev otsustavaks enesekehtestamiseks või ka karjääriredelil tõusuks.

Saarte Hääl

VEEVALAJA Väga tõenäoliselt satud täna sekeldustesse või pahandustesse, mis pole otseselt sinu põhjustatud. Ära looda eriti kellegi teise peale, püüa ise välja rabelda.

Saarte Hääl

KALAD Täna peaksid ettevaatlik olema rahaasjades, lepingute sõlmimisel ja muude ametlike asjaajamistega. Parem oleks üldse endale puhkust lubada.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles