Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Tänased planeediseisud annavad sulle rahu ja enesekindlust. Sulle ei lähe korda teiste arvamus. Võimalikud tervisehäired, mis seotud seedimisega.

Saarte Hääl

SÕNN Püüad esile tuua oma ideaale ja veendumusi. Tärkab huvi müstika ja esoteerika vastu. Kuid püüa vältida äärmustesse ja illusiooni langemist.

Saarte Hääl

KAKSIKUD Tunned end kergesti haavatavana ja oled valmis rünnakuks. Oht muutuda paranoiliseks ja kardetud rünnak just oma hirmuga esile kutsuda.

Saarte Hääl

VÄHK Täna alustatud ettevõtmised võivad olla pikaaegsed ja elujõulised. Kui soovid ennast proovile panna, siis on just praegu selleks sobiv aeg.

Saarte Hääl

LÕVI Võimalik, et saad täna täiesti ootamatult mõne hinnalise kingituse või kutsutakse sind mõnele peenele üritusele. Sind ümbritsevad luksus ja suursugusus.

Saarte Hääl

NEITSI Kipud täna liiga palju minevikust mõtlema ja muutud seetõttu kurvameelseks ja enesessetõmbunuks. Sobiv päev poolikute tööde lõpetamiseks.

Saarte Hääl

KAALUD Täna on sul tõelised raskused keele hammaste taga hoidmisega. Kipud oma arvamust välja ütlema ka seal, kus see enam midagi muuta ei saa.

Saarte Hääl

SKORPION Oled täna veidi pinges ja endassetõmbunud. Võimalik, et sind tabavad seedimisega seotud tervisehäired. Vältida tuleks alkohoolseid jooke.

Saarte Hääl

AMBUR Tunned soovi oma elustiili ja ümbritsevaid tingimusi muuta. Võimalik, et katkevad suhted mõne tuttavaga. Kaldud riskiga seotud tegevustele.

Saarte Hääl

KALJUKITS Hea päev õppimiseks ja uute kogemuste omandamiseks. Mõistad, et igaüks võib sind omal moel targemaks muuta.

Saarte Hääl

VEEVALAJA Soodne aeg teha reisiplaane või uurida mingeid täiesti uusi tegevusvaldkondi. Sinu huvi eri kultuuride ja võõrkeelte vastu on suurenenud.

Saarte Hääl

KALAD Tänased seisud panevad sind põhjalikult selgeks õppima asju, mida oled edasi lükanud. Võimalik, et satud kokku inimesega, kellega on midagi lahendamata jäänud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles