Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Oled täna veendunud oma erilisuses ja suisa solvud, kui keegi julgeb sind teistega võrrelda. Püüa oma võimuiha kontrollida ja inimlikumalt käituda.

Saarte Hääl

SÕNN Oled täna pidutsemismeeleolus. Samas kipud võõrastega avameelitsema ning võid liigagi palju välja lobiseda. Katsu alkoholiga ettevaatlikum olla!

Saarte Hääl

KAKSIKUD Kipud täna tegutsema enne, kui mõelda jõuad. Tänu kiirele reaktsioonile võid uisapäisa tehtud otsustest tingitud probleemidest isegi terve nahaga välja tulla.

Saarte Hääl

VÄHK Oled energiline, riskiv, printsipiaalne ja julge. Tegutsed otsustavalt. Kriitilises olukorras peaksid siiski ettevaatlikum ja kaalutlevam olema.

Saarte Hääl

LÕVI Täna võivad esile kerkida lahendamata probleemid, millest oled seni püüdnud kõrvale hiilida. Nüüd ongi hea aeg poolikuid asju lõpetada.

Saarte Hääl

NEITSI Väldi kõikvõimalikke kokkupõrkeid ja asjatut energia raiskamist vaidlemisele inimestega, kes sinuga nõustuda ei soovi. Jälgi olukorda eemalt.

Saarte Hääl

KAALUD Tunned täna rahuldust sellest, kui saad kedagi õpetada. Nii tunned ennast vajaliku, targa ja võimekana. Kuid õpeta neid, kes seda ise tahavad.

Saarte Hääl

SKORPION Oled väga pehmeloomuline ja romantiline, kes oskab oma partneri särama panna. Samal ajal ootad, et ka sulle tähelepanu pöörataks.

Saarte Hääl

AMBUR Ole täna rahaasjades eriti tähelepanelik. Võimalik, et keegi püüab sind alt tõmmata. Parem tee midagi loomingulist, hea päev on täna ka millegi uue õppimiseks.

Saarte Hääl

KALJUKITS Kui saad tä­na mingi ebamäärase informatsiooni, siis ära lepi sellega niisama lihtsalt. Kontrolli kindlasti kõik üle ja alles seejärel otsusta.

Saarte Hääl

VEEVALAJA Võid täna kannatada kerge hajameelsuse all. Sul on raskem end kokku võtta ja midagi asjalikku teha. Pigem hõljud unistustes.

Saarte Hääl

KALAD Otsid täna vaheldust hallile argipäevale. Võimalik, et kulutad rohkem raha kui tavaliselt. Hea päev väiksemate ümberkorralduste tegemiseks.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles