Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Tunned täna soovi midagi suurt ja tähelepanuväärset korda saata. Otsid võimalust eneseteostuseks ning samal ajal ootad ka teistelt heakskiitu.

Saarte Hääl

SÕNN Võimalik, et oled täna pinges ja murelik. Paraku ei muutu liigsest muretsemisest miski iseenesest paremaks. Väldi endasse tõmbumist.

Saarte Hääl

KAKSIKUD Lased end täna juhtida sentimentaalsetel meeleoludel. Võimalik, et viid mõne oma tuttava täielikku hämmeldusse. Väldi pealetükkivust.

Saarte Hääl

VÄHK Praegu vajad sa armastust ja mõistmist. Otsid varjupaika maailma probleemide eest ja tunned igatsust turvalisuse järele. Jää täna koduseinte vahele!

Saarte Hääl

LÕVI Võid täna paista külma ja tundetuna, kuigi tegelikult oled lihtsalt suhtlemisest väsinud ja tahaksid veidi omaette olla. Püüa seda teistele selgitada.

Saarte Hääl

NEITSI Hea päev selleks, et tavalisest rohkem aega oma kodule pühendada. Soodne aeg koristamiseks, kodukaunistamiseks, toiduvalmistamiseks ja pesupesemiseks.

Saarte Hääl

KAALUD Kaldud täna lubadusi andma, mille täitmiseks pead hiljem palju vaeva nägema ja energiat kulutama. Pigem ole oma lubadustega tagasihoidlikum.

Saarte Hääl

SKORPION Sinu mõtted ja ideed on täna äärmiselt praktilised. Oled süvenenud majanduslikesse probleemidesse ning plaanid ka mõningaid sisseoste.

Saarte Hääl

AMBUR Kipud täna endale keelama asju, mida sa tegelikult ihaldad. Pelgad, et ei vea rahaliselt palgapäevani välja. Seega – mis võimatu, jääb saamata!

Saarte Hääl

KALJUKITS Oled täna sirgjoonelisem ja otsekohesem, kui kaaslased on sind tavaliselt harjunud nägema. Esitad väljakutseid nii endale kui ka teistele.

Saarte Hääl

VEEVALAJA Ilmselt ei ole sul täna tuju välja minna. Milleks siis minna, kui sinu kõrval on keegi, kellest lahusolek ajaks sind lihtsalt hulluks.

Saarte Hääl

KALAD Sinu vastu hakatakse täna huvi tundma. Võimalik, et saad ootamatu pakkumise, mis sulle meeldib, kuid samas ka veidi kõhedust tekitab. Ole enesekindlam!
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles