Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Tunned end täna veidi kammitsetuna. Sul on raske seltskonda sisse elada ja ennast lõdvaks lasta. Saad ametlike kohustustega hästi hakkama.

Saarte Hääl

SÕNN Võimalik, et saad täna ootamatult tunnustuse osaliseks. Samuti võivad paraneda su rahaasjad. Ettevaatlik peaksid aga olema ülesöömisega!

Saarte Hääl

KAKSIKUD Täna oleks eriti hea tulevikuplaane teha. Su mõtted on lennukad ja pilk kaugelenägelik. Võiksid palka juurde küsida.

Saarte Hääl

VÄHK Võimalik, et tunned vajadust uute teadmiste järele. Guugeldamise asemel võiksid vahelduse mõttes mõne targa teatmeteose või käsiraamatu osta.

Saarte Hääl

LÕVI Tänane päev võib kujuneda närviliseks ja kiireks. Tunnetad, et aeg lendab eriti kiiresti, sul võib tekkida tõsiseid raskusi oma asjadega õigel ajal valmis saamisega.

Saarte Hääl

NEITSI Oled täna eriti lahkes ja kaastundlikus tujus. Vaata, et seda kurjasti ära ei kasutataks ja pea meeles ka omaenda vajadusi. Hea päev, et end hellitada.

Saarte Hääl

KAALUD Elad kõike väga sügavalt läbi, kuid need, kes sind vaid pinnapealselt tunnevad, ei saa sellest aru. Otsi tuge lähedastelt sõpradelt või perelt.

Saarte Hääl

SKORPION Rahulike, kuid töiste meeleoludega päev. Hea aeg alustada uusi ettevõtmisi. Oled täna eriti kindlameelne ja enesekindel.

Saarte Hääl

AMBUR Tänane päev on soodne paberiasjade ajamiseks ja finantstehinguteks. Sinu tähelepanu on erk ning suudad vaevata leida vajalikku infot.

Saarte Hääl

KALJUKITS Püüa täna vältida vestlust, kus sind võidakse mitmeti mõista. Selgita oma seisukohti konkreetselt ja ära jäta midagi õhku rippuma.

Saarte Hääl

VEEVALAJA Täna võivad sind kimbutada kõikvõimaliku tehnikaga seotud probleemid. Asjad, mis seni töötasid halvasti, lähevad nüüd päris katki.

Saarte Hääl

KALAD Sinu aktiivsus, mitmekülgsus ja originaalsus tagavad sulle kaaslaste imetluse. Naudid seltskonda, lõbusaid pidusid ning kõikvõimalikke seiklusi.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles