Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Tunnetad, et erined millegi poolest sind ümbritsevatest inimestest – sinu mõtted käivad kõrgemat rada ja su eesmärgid on tähendusrikkamad.

Saarte Hääl

SÕNN Hakkad nüüd rohkem tähtsustama oma isiklikke vajadusi ja soove. Püüa leida võimalus, kuidas selg sirgu lüüa ja ennast maksma panna.

Saarte Hääl

KAKSIKUD Kui oled täna õigel ajal õiges kohas, siis võid saavutada nii mõndagi. Hoia silmad-kõrvad lahti ja parajal hetkel ütle ka ise sõna sekka.

Saarte Hääl

VÄHK Võid täna sattuda paanikasse mingist täiesti tühisest asjast. Kipud liialdama ja kõvasti üle pakkuma. Väldi tõsiste otsuste langetamist.

Saarte Hääl

LÕVI Nüüd aktiviseeruvad harmoonilised ja meeldivad tunded, südamesoojus ja heatahtlikkus. Sa ei otsi uusi suhteid, püüad säilitada seniseid.

Saarte Hääl

NEITSI Kaldud täna kõiki asju liiga filosoofiliseks tegema ja üritad kõiges näha mingit müstilist tagamõtet. Seetõttu on sul endasarnast udupead üsna raske leida.

Saarte Hääl

KAALUD Ära üllatu millegi üle, mida sinu pereliikmed teevad või ütlevad, ning hoiata neid, et võid samaga vastata. Seda eriti juhul, kui olete hiljuti tülitsenud.

Saarte Hääl

SKORPION Teed täna alateadlikult selliseid samme, mis hiljem sinu elu muudavad. Ole ettevaatlik suhete lõhkumisega, võid hiljem kahetseda.

Saarte Hääl

AMBUR Suudad täna lõpuks ometi argikarussellilt maha astuda ja teha midagi ootamatut. Oled valmis riskima, kuid väldi siiski liigset kergemeelsust.

Saarte Hääl

KALJUKITS Pead tähtsaks teistele meeldimist, kuid püüa vältida lubaduste andmist, mida sul hiljem raske täita on. Jää enda ja teiste vastu ausaks.

Saarte Hääl

VEEVALAJA Võimalik, et tunned ennast maa küljest lahtirebituna ning kindel pind on jalge alt kadunud. Vaadates minevikku, võid saada vastused oma küsimustele.

Saarte Hääl

KALAD Kipud ennast pisiasjadest liiga palju häirida laskma. Sul on nüüd raske lihtsalt aeg maha võtta ja lõõgastuda, ikka leiad midagi, mis sind häirib.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles