Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Täna võivad endast märku anda terviseprobleemid, mis seotud stressiga. Oled nüüd tavalisest tundlikum kõikvõimalike väliste tegurite suhtes.

Saarte Hääl

SÕNN Liigud täna oma eesmärkide poole imekspandava kindlameelsusega, pühkides teelt kõik, kes söandavad sulle vastu vaielda.

Saarte Hääl

KAKSIKUD Kipud täna oma elupõhimõtteid suisa fanaatiliselt järgima. Ärritud, kui keegi julgeb asjast teisiti arvata. Püüa vaadata elule avara pilguga.

Saarte Hääl

VÄHK Oled võlutud salapärastest ja kummalistest inimestest. Püüad leida endale väljundit hoopis teisel tasandil kui tavaliselt.

Saarte Hääl

LÕVI Otsid tuge oma kaaslastelt. Ilmneb vajadus tutvuda uute inimestega, et lõpetada alustatud ettevõtmisi. Hea päev koostöö tegemiseks ja läbirääkimisteks.

Saarte Hääl

NEITSI Hoiad täna inimestega distantsi. Privaatsuse puudumine võib tekitada probleeme ja viha tüütute inimeste vastu. Leia võimalus puhkamiseks.

Saarte Hääl

KAALUD Võimalikud probleemid kaaslastega. Kuid ära kõike juhtuvat ka teiste kaela aja. Arvesta, et süüdi on sinu enda alateadvuse hämaram pool.

Saarte Hääl

SKORPION Suudad täna kerge vaevaga võita inimeste heakskiitu ja austust, kuid väldi liiga uhkeks ja kõrgiks muutumist. See tõmbaks sinu maine alla.

Saarte Hääl

AMBUR Tänased planeediseisud võivad muuta sind ebastabiilseks. Kaldud äärmuslikesse meeleoludesse ja oled kergesti haavatav.

Saarte Hääl

KALJUKITS Täna on soodustatud kõikvõimalik intellektuaalne tegevus. Otsi suhteid, mis sind tõeliselt edasi viivad ja su hingele palsamina mõjuvad.

Saarte Hääl

VEEVALAJA Hea aeg pikaajalisemate ja kestma jäävate suhete sõlmimiseks. Oled täna tasakaalukam ning seetõttu vähem pealiskaudne ja hoolimatu.

Saarte Hääl

KALAD Kui oled ambitsioonikas inimene, pead täna arvatavasti tegema suuri jõupingutusi oma eesmärkide saavutamiseks. Väldi siiski agressiivseks muutumist.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles