Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Täna kipuvad tegemata asjad kuhjuma ning see põhjustab väsimust ja tujulangust. Püüa tegutseda läbimõeldult. Usalda rohkem oma kaaslasi.

Saarte Hääl

SÕNN Märkad nüüd oma kaaslasi tunduvalt rohkem kui muidu. Oskad olla hea vestluspartner ja usaldusväärne kaaslane. Paranevad ka suhted perega.

Saarte Hääl

KAKSIKUD Täna võivad su emotsioonid hakata üle keema ebaõigluse tõttu, mida näed. Unustad diplomaatia ning ütled julgelt oma arvamuse välja.

Saarte Hääl

VÄHK Saad täna kerge vaevaga hakkama tüütute ja ebamugavate toimetustega. Paned ka oma kaaslased sinu ideedesse uskuma.

Saarte Hääl

LÕVI Pööra täna tähelepanu, mida räägid. Suures lobisemishoos võid välja lobiseda nii mõnegi saladuse, mis sulle usaldatud. Hea päev lugemiseks.

Saarte Hääl

NEITSI Kipud täna veidi ebakindel olema. Küsid rohkem kui tavaliselt teistelt inimestelt nõu asjade kohta, mida sa tegelikult ka ise tead. Hea päev kodutöödeks.

Saarte Hääl

KAALUD Muutud täna sõjakaks ja püüad end jõuliselt kehtestada. Seda juhul, kui keegi julgeb sulle vastu vaielda. Ebasoodne päev diplomaatiaks.

Saarte Hääl

SKORPION Oled täna enesekindlam ja energilisem. Samas kipud teiste tegemistele ja saavutustele liiga kergekäeliselt üleolevaid hinnanguid andma.

Saarte Hääl

AMBUR Soodne päev alustamaks uusi ja jätkamaks alustatud ettevõtmistega. Täna tuleb vaeva näha ja higi valada, kuid tulemused on seda väärt.

Saarte Hääl

KALJUKITS Võid täna üsna kergesti petta saada. Kipud usaldama valesid inimesi. Hoia oma tähelepanu praktilistel asjadel ning istu parem kodus.

Saarte Hääl

VEEVALAJA Oled nüüd vaimselt heas vormis. Tunned huvi uute inimeste ja teadmiste vastu, oled õppimisaldis. Samuti on sinu mälu täna suurepärane.

Saarte Hääl

KALAD Oled täna hajameelsem kui tavaliselt. Kui pead mingeid ametiasju ajama, kipud olulisi asju kahe silma vahele jätma. Õigem oleks see päev meelelahutusele pühendada.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles