Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Täna on suurenenud sinu empaatiavõime ning arvestad teistega rohkem kui iseendaga. Samas võiksid siiski natuke ka enda peale mõelda.

Saarte Hääl

SÕNN Võimalik, et satud täna reserveeritud ja kinniste inimeste seltskonda, kus pead endast võimalikult hea mulje jätma. Selle nimel tasub pingutada!

Saarte Hääl

KAKSIKUD Lased ennast tühistel asjadel häirida, mistõttu võivad mõned väärtuslikud kogemused saamata jääda. Tunned hirmu ka seal, kus põhjust pole.

Saarte Hääl

VÄHK Suurepäraste võimaluste päev! Täna tekkinud probleemid ei mõju sulle nii halvasti, kui võiksid mõjuda. Kõik negatiivne on pehmendatud.

Saarte Hääl

LÕVI Tunned vajadust lõhkuda oma aja äraelanud arusaami ja kivistunud seisukohti. Püüa siiski vältida agressiivset suhtumist neisse, kelle jaoks need tähtsad on.

Saarte Hääl

NEITSI Energiad, mis täna aktiviseeruvad, parandavad kõvasti su intuitsiooni. Tajud teiste inimeste meeleolusid ja soove palju paremini kui tavaliselt.

Saarte Hääl

KAALUD Kaldud olema oma tegemistes pealiskaudne, tähelepanematu ja hooletu. Oma tähtsamad otsused ja lepingud tasuks üle kontrollida.

Saarte Hääl

SKORPION Väldi detailidesse kinnijäämist ja keskendu tervikule. Astu hetkeks maha oma toimetuste karussellilt ja tuleta meelde eesmärk, miks midagi teed.

Saarte Hääl

AMBUR Kui siiani oled pigem omaette hoidnud, siis nüüd aktiviseerub sinus ootamatult soov suhelda ja kuulata, mida teised maailma asjadest arvavad.

Saarte Hääl

KALJUKITS Täna jookseb info sulle kätte paremini kui tavaliselt. Oled spontaanne ja suudad teha kiireid korrektuure seal, kus on puudujäägid.

Saarte Hääl

VEEVALAJA Võimalik, et meenutad täna nostalgilises meeleolus oma minevikku, lehitsedes vana pildialbumit. Hea päev koduste asjade korrastamiseks.

Saarte Hääl

KALAD Tänased planeediseisud võivad muuta sind ülitundlikuks kõikvõimaliku kriitika suhtes. Püüa asja rohkem mõistusega võtta ning rahulikuks jääda.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles