Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Täna võid valesid tõe pähe võtta ja lasta end ära kasutada. Ole tähelepanelikum ja ära lase kahtlastel võõrastel inimestel ennast mõjutada.

Saarte Hääl

SÕNN Sind hakkavad nüüd köitma psühholoogia ja filosoofia. Tänu paranenud intuitsioonile tajud oma kaaslase meeleolu ka ilma sõnadeta.

Saarte Hääl

KAKSIKUD Võid täna sattuda kummalistesse olukordadesse. Ole ettevaatlik vaimsete praktikate, ravimite ja mõnuainetega.

Saarte Hääl

VÄHK Informatsioonirohke päev. Võimalik, et saad ootamatult teada midagi rõõmustavat ja inspireerivat. Hea päev kardinaalsete muudatuste tegemiseks.

Saarte Hääl

LÕVI Püüa täna oma energiat säästa vaid kõige olulisemate asjade jaoks. Väldi lisakohustuste võtmist, püüa tegeleda esmatähtsaga.

Saarte Hääl

NEITSI Võimalik, et satud täna olukorda, kus sind peetakse autoriteediks isegi siis, kui sa seda ise ei soovi. Püüa olla eeskujuks eelkõige oma elustiiliga.

Saarte Hääl

KAALUD Sinu enesetunne on täna üsna räbal. Füüsilises mõttes võid ju heas vormis olla, kuid tunned sisemist rahutust. Püüa oma energiale väljund leida.

Saarte Hääl

SKORPION Tänane päev võib tuua sulle sekeldusi armuasjades. Kipud ootamatult iga tühise asja peale armukadedaks muutuma. Ära lase oma emotsioonidel üle pea kasvada!

Saarte Hääl

AMBUR Naudid nüüd eelkõige seda, kui saad unustada oma positsiooni ja kohustused. Hea päev külastada ilusalongi ja massööri või minna joogatrenni.

Saarte Hääl

KALJUKITS Tänased planeediseisud muudavad sind vastuvõtlikumaks kõikvõimaliku esoteerika suhtes. Võid avastada endas üleloomulikke võimeid.

Saarte Hääl

VEEVALAJA Tänased planeediseisud aktiviseerivad sinu intuitsiooni ning aitavad sul paremini mõista asju, mis olid varem sinu eest varjatud. Kasuta seda!

Saarte Hääl

KALAD Otsid täna ebatavalisi suhteid, ekstreemsust ja müstikat, et oma elu värvikamaks muuta. Püüa leida rahu, tunnetades looduse võimsust ja ravitoimet.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles