Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Soodne aeg teha ametialaseid muudatusi. Tööl saavutad häid tulemusi, kuid ära üle pinguta, võta aega ka puhkamiseks.

Saarte Hääl

SÕNN Ootad täna teistelt kiitust ja tähelepanu. Tegelikult tuleneb see sinu sisemisest ebakindlusest ning soovist olla armastatud ja vajalik.

Saarte Hääl

KAKSIKUD Sa pole täna kuigi seltskondlik ja piirduksid kõige parema meelega üksnes iseenda seltskonnaga. Soodne päev tegeleda meditatsiooniga.

Saarte Hääl

VÄHK Tänasest päevast võib kujuneda sinu jaoks üks huvitavamaid ja meeldejäävamaid. Oled nii mõistuselt kui ka füüsiliselt aktiivsem kui tavaliselt.

Saarte Hääl

LÕVI Tunned täna ootamatult huvi, kuidas läheb su vanadel tuttavatel, kellest sa juba ammu midagi kuulnud pole. Minevik tõuseb jõuliselt päevakorda.

Saarte Hääl

NEITSI Täna võid kergesti solvuda ja samal ajal oma põikpäisusega teistel inimestel katuse sõitma panna. Parem oleks, kui sa täna kodust välja ei astukski.

Saarte Hääl

KAALUD Hea päev ennast vaimselt arendada ja analüüsida, kuna suudad olla enda suhtes objektiivsem kui tavaliselt ja sinu ego nõudmised on väiksemad.

Saarte Hääl

SKORPION Tuliste ja kirglike meeleolude päev. Puutud kokku kas poliitiliste probleemidega või siis vastassoo esindajaga, kellega sul võib suhe areneda.

Saarte Hääl

AMBUR Pea meeles, et sa pole mitte ainult unikaalne indiviid, vaid kuulud kindlasti mõnda inimkogumisse, kus sul on teatavad kohustused ja vastutus.

Saarte Hääl

KALJUKITS Juhul kui sul on õnnestunud natuke raha kõrvale panna, siis on täna hea päev selle investeerimiseks. Oled praktiline ja piisavalt arukas.

Saarte Hääl

VEEVALAJA Pööra täna suuremat tähelepanu oma lähedastele. Nad võivad just nüüd vajada sinu toetust ja mõistmist. Hea aeg arvete klaarimiseks.

Saarte Hääl

KALAD Täna on oivaline päev kõikvõimalike koduste tööde tegemiseks. Sinu ilumeel on ergem kui tavaliselt ja oskad suurepäraselt hubast keskkonda luua.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles