Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Kipud nüüd mõtlema endast veidi rohkem, kui oled. Kui tekib mõte, et oled väga tähtis ja eriline, siis istu maha ning revideeri see mõte ilusti läbi.

Saarte Hääl

SÕNN Võimalik, et sul on täna raske oma meeleolusid väljendada ja sõnastada. Otsid suhtlemisvõimalust, kuid ei leia kuidagi sulle sobivat vestluspartnerit.

Saarte Hääl

KAKSIKUD Hea aeg alustada jooga või mõne muu põneva trenniga. Võiksid ka dieedile mõelda, kuid alusta sellega professionaali juhendamisel.

Saarte Hääl

VÄHK Armastad mugavust ja püüad seetõttu luua kõikjal enda ümber hubast õhkkonda. Täna on hea päev külastada vanu sõpru ja taaselustada mõningaid traditsioone.

Saarte Hääl

LÕVI Kaldud täna asju unustama. Hooletult antud lubadused võivad hiljem palju tüli tekitada. Tegele täna asjadega, mis sinult erilist pingutust ei nõua.

Saarte Hääl

NEITSI Tänased planeediseisud avaldavad sulle soodsat mõju ning saavutad oma tegemistes häid tulemusi. Väldi uhkeks muutumist ja hinda ka teiste pingutusi!

Saarte Hääl

KAALUD Võimalik, et sinu mõtteisse tikuvad täna minevikus läbielatud ebameeldivu­sed. Püüa jääda rahulikuks ja kasuta oma intuitsiooni teiste aitamiseks.

Saarte Hääl

SKORPION Rahulike mõjudega päev. Võiksid täna korda saata nii mõndagi, kuid kipud selleks liiga laisk olema. Meelsamini jääksid loorberitele puhkama.

Saarte Hääl

AMBUR Nüüd hakkavad sinu elus tavalisest tähtsamat rolli mängima inimesed, kes on mingil moel seotud sinu karjääri või materiaalse heaoluga.

Saarte Hääl

KALJUKITS Kontaktid kaaslastega on ratsionaalsed ja annavad sulle positiivset informatsiooni. Hea päev õppimiseks ja aktiivseks infovahetuseks.

Saarte Hääl

VEEVALAJA Oled täna tavalisest edevam ja jutukam, kuid peaksid siiski tähelepanu pöörama sellele, mida ja kellele sa räägid ning kuidas käitud.

Saarte Hääl

KALAD Nüüd oleks soovitatav end kokku võtta ja hakata rohkem tegelema oma sisemiste vajaduste rahuldamise ja oma huvide kaitsmisega.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles