Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Sinu jaoks hakkavad nüüd tähtsat rolli mängima sinu positsioon ja selle kaitsmine. Püüad kõigiga hästi läbi saada, kuid see võib raskeks osutuda.

Saarte Hääl

SÕNN Sinu mõistus on täna tavalisest aktiivsem. Vajad vestluspartnereid, kellega saaksid rääkida intellektuaalsetel ja filosoofilistel teemadel.

Saarte Hääl

KAKSIKUD Oled täna enesekeskne ja ebaobjektiivne, mistõttu pole kõige õigem aeg oluliste muudatuste tegemiseks. Püüa toetuda kogemustele.

Saarte Hääl

VÄHK Soodne päev tegeleda probleemidega, mis seotud saladustega. Sinu suhted pannakse proovile ja mittevajalikud kontaktid katkevad.

Saarte Hääl

LÕVI Pööra rohkem tähelepanu oma kõnepruugile. Võid mõne mõtlematu lausega kedagi rängalt solvata või kogemata mõne saladuse välja lobiseda.

Saarte Hääl

NEITSI Tänast päeva iseloomustavad armukadedus, nõudlikkus partneri suhtes ja intensiivsed tunded. Ootad maksimaalseid tulemusi ja täielikku mõistmist.

Saarte Hääl

KAALUD Oled täna tavalisest hajameelsem ja tormakam. Võid oma impulsiivse käitumisega põhjustada nii endale kui ka kaaslastele tõelisi segadusi.

Saarte Hääl

SKORPION Aktiviseeruvad keskendumisvõime ja tahtejõud. Soodne aeg enesetäiustamiseks. Olulised muutused isiklikus elus.

Saarte Hääl

AMBUR Suudad täna oma optimismi ning positiivsusega aidata ja innustada paljusid inimesi. Hea päev kõikvõimalikuks koostööks.

Saarte Hääl

KALJUKITS Püüa olla koos oma lähedastega ja midagi üheskoos ette võtta. Valmista inimestele rõõmu ja näita oma head tahet.

Saarte Hääl

VEEVALAJA Kipud täna tegelema asjadega mitte tähtsuse järjekorras, vaid pigem selle järgi, mis sulle rohkem meeldib. Samas kipud mõne antud lubaduse unustama.

Saarte Hääl

KALAD Oled täna tavalisest julgem ja kompleksivabam. See parandab ka tunduvalt sinu tervist. Stress ja väsimus kaovad ning südamesse saabub rahulolu.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles