Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Võimalik, et tunned täna tugevat soovi väljuda piirangute rõngast ning olla igas mõttes iseseisev ja vaba. See võib tekitada probleeme ülemustega.

Saarte Hääl

SÕNN Püüa hetkeks unustada oma päevamured. Vaata elule distantsilt, nii võid leida lahenduse mitmele probleemile, mis sind seni vaevanud on.

Saarte Hääl

KAKSIKUD Oled täna napisõnalisem ja endassetõmbunum kui tavaliselt. Näed kõiges toimuvas tagamõtteid. Väldi liialt kahtlustavaks muutumist.

Saarte Hääl

VÄHK Kipud täna oma partnerit käsutama. Sul on ka raske leppida sellega, et kellelgi on sinu omast erinev arvamus. Hea päev füüsiliseks tööks või spordiks.

Saarte Hääl

LÕVI Sinu veenmisvõime ja hea intuitsioon jätavad teistele sügava mulje. Sobiv päev tegelemaks asjadega, mis seotud kultuuri ja kunstiga. Vajad midagi hingele.

Saarte Hääl

NEITSI Rahulike meeleoludega päev. Sinu ideed saavad täna heakskiidu. Tekivad uued sõbrad, ent suhe vanade tuttavatega võib jaheneda.

Saarte Hääl

KAALUD Püüa oma probleemid lahendada ükshaaval, sest kui hakkad paaniliselt kõigele korraga lahendust otsima, võid sattuda suurde ummikseisu.

Saarte Hääl

SKORPION Sinu suhted perekonnas ja tutvusringis on harmoonilised, konfliktid praktiliselt välistatud. Soodne päev suhete süvendamiseks.

Saarte Hääl

AMBUR Suured muudatused ja ootamatud sündmused. Kui oled kinni oma arusaamades, siis oleks täna õige aeg hakata ellu avatumalt suhtuma.

Saarte Hääl

KALJUKITS Püüa uskuda oma võimetesse ja olla enesekindlam. Ära muretse liiga palju, sinu julgus saab väärika tasu heakskiidu ja toetuse näol.

Saarte Hääl

VEEVALAJA Suudad täna kiireid otsuseid langetada ja saad edukalt hakkama ka kriitilistes olukordades. Võimalik, et tänu optimismile võidad uusi sõpru.

Saarte Hääl

KALAD Kipud täna oma partnerit idealiseerima ja suudad näha vaid neid omadusi, mida sa tahad näha. Püüa siiski kujunenud olukorda kainemalt ja arukamalt analüüsida.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles