Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Planeediseisud annavad sulle täna tavalisest suurema võime ebasiiraid inimesi ja võltsi käitumist läbi näha. Raske on sulle nüüd puru silma ajada.

Saarte Hääl

SÕNN Huviorbiiti kerkivad nüüd sõbrad ja mõttekaaslased. Oled seltskondlik ja teadmistehimuline. Hea päev reisimiseks, pidutsemiseks ja suhtlemiseks.

Saarte Hääl

KAKSIKUD Tänane päev võib anda sulle teravaid elamusi, millest oled ammu puudust tundnud. Uued tuuled toovad sinu ellu ka uusi meeleolusid.

Saarte Hääl

VÄHK Täna huvitud eelkõige saladustest ja nende lahendamisest. Püüad kindlasti tungida asjade sisuni ega rahuldu pealiskaudsete lahendustega.

Saarte Hääl

LÕVI Pööra täna tähelepanu just neile, kes ka ise sinu vastu huvi tunnevad. Ära püüagi tingimata igaühele meeldida. Hea päev kodusteks toimetusteks.

Saarte Hääl

NEITSI Võid täna oma lähedastega tõsisesse vaidlusse sattuda, kui poliitika mängu tuleb. Sinu pere ei pruugi kõiki su vaateid paraku jagada.

Saarte Hääl

KAALUD Võtad täna nii elu kui ka suhteid liiga mõistuspäraselt ning püüad kõike allutada ratsionaalsele analüüsile. Ürita ka oma südamehäält kuulata!

Saarte Hääl

SKORPION Täna võivad taas pinnale kerkida mõned probleemid su minevikust, mis sa oma arust juba ammu maha matnud oled. Paraku tuleb sul need asjad siiski lahendada.

Saarte Hääl

AMBUR Kipud täna olema laisk ja üsna hooletu oma välimuse suhtes. Sinu enesehinnang on liiga madal, kuid püüa end kokku võtta ja tegele endaga.

Saarte Hääl

KALJUKITS Tööl valitseb täna rahu ja vaikus, seega tekib sul võimalus mõningaid oma ideid praktikas katsetada. Soodne päev kogemuste omandamiseks.

Saarte Hääl

VEEVALAJA Kaotad täna tavalisest kergemini tasakaalu ja kipud oma ebaõnnestumistes teisi süüdistama. Suhted võivad nüüd pingelisteks muutuda.

Saarte Hääl

KALAD Võimalik, et tunned ennast täna süüdi asjades, mis tegelikult sinuga seotud pole. Ära võta kõike liiga südamesse, rõõmusta ka väikeste kordaminekute üle!
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles