Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Naudid täna oma head esinemisoskust ja teiste inimeste heakskiitu. Tagasihoidlikkus on sulle nüüd võõras, sest oled otsustanud särada.

Saarte Hääl

SÕNN Suudad loobuda millestki parema tuleviku nimel. Sobiv aeg muudatuste tegemiseks ja olulise eraldamiseks ebaolulisest. Oled kaine mõtlemisega.

Saarte Hääl

KAKSIKUD Püüa nüüd hoiduda tahumatust ja agressiivsest käitumisest ning hoolimatust suhtumisest oma kaaslastesse. Taltsuta oma sisemist ego!

Saarte Hääl

VÄHK Tahad nüüd olla iseseisev ega hooli teiste pakutud ideedest. Võimalikud on uued suhted. Hea päev loomingulisteks ettevõtmisteks ja reisimiseks.

Saarte Hääl

LÕVI Tänasel päeval töö lausa lendab su käes. Sa otsid endale pidevalt tegevust. Ära siiski unusta ka mõnd puhkepausi teha, et patareisid laadida.

Saarte Hääl

NEITSI Oled nüüd enesekindel ja ettevõtlik. Meelsasti võtaksid ette midagi säärast, mis halli argipäeva põnevat vaheldust tooks. Näiteks teeksid mõne pikema reisi.

Saarte Hääl

KAALUD Päev võib tuua sulle meeldivaid üllatusi. Näiteks annab endast märku sinu salajane austaja, kellele sa seni vähimatki tähelepanu pole pööranud.

Saarte Hääl

SKORPION Tunned täna suuremat muret oma välimuse ja tervise pärast. Võib-olla otsustad dieediga alustada või trenni minna, et end vormi ajada.

Saarte Hääl

AMBUR Suudad täna edukalt vältida tüütuid inimesi ning ebameeldivad kohustused teistele sokutada. Tegeled ainult sellega, mis sulle huvi pakub.

Saarte Hääl

KALJUKITS Koondad oma mõtted nüüd positiivsetele elamustele ja mälestustele. See muudab sind üsna optimistlikuks ehk ülemeelikukski. Elu on lill!

Saarte Hääl

VEEVALAJA Kui sulle täna liiga palju piiranguid seatakse või sind liialt tagant sunnitakse, võid mässama hakata. Või siis täiesti apaatseks muutuda.

Saarte Hääl

KALAD Sind üllatavad inimesed, kes su teele satuvad, ja seda meeldivalt. Potentsiaalsed koostööpartnerid võiksid sinus huvi äratada – asjal on jumet!
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles