Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Võimalik, et sind häirib täna mõni tegemata jäänud töö. Võta end siis kokku ja lõpeta pooleliolevad asjad. Tunned end pärast seda palju paremini.

Saarte Hääl

SÕNN Hea päev teha kokkuvõtteid. Vaata korraks tagasi ja püüa mõista, kuhu sa jõudnud oled. Analüüsi, kas on põhjust rõõmustada või kurvastada.

Saarte Hääl

KAKSIKUD Püüa täna elust rohkem mõnu tunda. Unusta mineviku möödalaskmised ning ela oma elu just nüüd ja praegu. Püüa kindlasti rohkem puhata!

Saarte Hääl

VÄHK Võimalik, et satud täna koostööd tegema mõne väga konservatiivse ja võimuka inimesega. Kui sellest midagi välja ei tule, kõnni lihtsalt minema.

Saarte Hääl

LÕVI Oled täna temperamentne ja kirglik. Ülemeelik ka, nii et kukud iga ettejuhtuvaga flirtima. Võib-olla peaksid siiski veidi rohkem valima.

Saarte Hääl

NEITSI Oled täna suurepärases tujus ja sinu huumorimeelega on lõpuks ometi kõik korras. Seega oled nüüd oivaline kaaslane ja igasse seltskonda oodatud. Päev täis aktiivset suhtlust.

Saarte Hääl

KAALUD Püüa leida kompromisse. Hea positsioon ja edu saavad tulla vaid tänu targalt läbimõeldud käitumisele. Küsi nõu sõpradelt või mentoritelt.

Saarte Hääl

SKORPION Täna aktiviseeruvad sinu alateadvus ja fantaasia. Oled väga tundlik ja loominguline. Kasuta seda huvitavat energiat maksimaalselt ära.

Saarte Hääl

AMBUR Ükskõik millist projekti sa hiljuti alustasid või lõpetasid, täna tunned, et sellega on kõik hästi. Oled ka ülimalt kohusetundlik ja pead antud lubadusi.

Saarte Hääl

KALJUKITS Perekonna ja suguvõsaga seotud kohustuste kasv. Sinult oodatakse tuge ja mõistmist, võid sattuda psühholoogi rolli. Püüa olla teistele eeskujuks.

Saarte Hääl

VEEVALAJA Sinu usk ja vaimsus pannakse nüüd proovile. Intuitsioon võib sind täna alt vedada. Püüa säilitada kaine mõistus ja tuleta endale meelde kõrgemaid eesmärke.

Saarte Hääl

KALAD Reageerid tundlikult, kui keegi kipub võimu kuritarvitama. Oma kohustuste täitmisse suhtud äärmise hoolikuse ja täpsusega. Oht kiiresti läbi põleda!
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles