Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Oled täna tavalisest innukam kulutama raha kõikvõimalike ebavajalike asjade peale. Kipud enne tegutsema ja alles siis mõtlema.

Saarte Hääl

SÕNN Täna hinnatakse kõrgelt sinu intellektuaalseid võimeid ja andekust. Harmoonilised ja meeldivad suhted. Võimalikud uued tutvused.

Saarte Hääl

KAKSIKUD Täna peaksid rohkem tähelepanu pöörama nendele asjadele, millega oled siiani vaid pealiskaudselt tegelenud. Ära lükka seda edasi!

Saarte Hääl

VÄHK Tajud sulle pandud kohustusi ja saatuse ettemääratust. Samas võid tunda, et su saavutustele on liialt vähe tunnustustust jagatud.

Saarte Hääl

LÕVI Kõikvõimalikud arutelud ja vaidlused lahenevad nüüd palju ladusamalt kui tavaliselt. Su mõtlemine on paindlik ja sul on lihtne leida oma kaaslastega ühist keelt.

Saarte Hääl

NEITSI Ülemeelikute meeleoludega päev. Võimalik, et avastad endas täna mingi täiesti uue ja ootamatu joone. Püüa säilitada kainet mõistust.

Saarte Hääl

KAALUD Sulle läheb täna tavalisest rohkem korda see, mida teised sinu saavutustest arvavad. Püüad iga hinna eest kiitust ja tunnustust välja meelitada.

Saarte Hääl

SKORPION Tunned end õnnelikuna, mugavalt ja turvaliselt. Soodustatud on intellektuaalne tegevus. Teed tulevikuplaane ja kavandad juba suvepuhkust.

Saarte Hääl

AMBUR Kui oled endale midagi pähe võtnud, ei lõpeta sa enne, kui eesmärk on saavutatud. Võid teistele inimestele mõjuda tüütu ja pealetükkivana.

Saarte Hääl

KALJUKITS Solvud südamest, kui su pädevus kahtluse alla seatakse. Püüad igal viisil tõestada, et saad hakkama. Rahulikuna mõjud autoriteetsemalt.

Saarte Hääl

VEEVALAJA Oled täna tavalisest teravkeelsem ja otsekohesem. Kuid peaksid valmis olema selleks, et ka sinu arvel võidakse veidi teravmeelitseda.

Saarte Hääl

KALAD Võimalik, et sul on täna huvi ja tugev külgetõmme endast vanemate partnerite poole, kellel on juba selgelt väljakujunenud maailmavaade ja põhimõtted.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles