Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Suureneb vajadus romantika ja inimliku läheduse järele. Otsid ilu ja armastust. Hea aeg külastada mõnd head kontserti, mis su hinge rahu tooks.

Saarte Hääl

SÕNN Püüa rõõmu tunda ka lihtsatest asjadest ja mitte lasta tujul langeda asjade pärast, mida sul hetkel pole. Hinda oma heade sõprade toetust.

Saarte Hääl

KAKSIKUD Võimalik kokkupuude võõraste kultuu­ridega. Aktuaalseks muutuvad välismaaga seonduvad teemad. Hea aeg oma huvide laiendamiseks.

Saarte Hääl

VÄHK Püüa olla tähelepanelikum kui tavaliselt, kuna sul on kalduvus hilineda ja unustada. Võid kaotada mõne oma asja. Inimestega on läbisaamine hea.

Saarte Hääl

LÕVI Saad täna üle oma vanadest piirangutest ja asjadest, mis sind ängistanud on. Eneselegi ootamatult võid hakkama saada tõelise eneseületusega.

Saarte Hääl

NEITSI Tunnetad täna teravalt oma puudujääke ning see võib su tuju rikkuda, kuid väldi liiga ranget suhtumist ja enesekriitikat. Võta aeg lõõgastuseks.

Saarte Hääl

KAALUD Täna on hea päev asjade selgeksrääkimiseks. Oled konkreetsem, kuid samas tunnetad suurepäraselt teiste inimeste meeleolusid.

Saarte Hääl

SKORPION Täna koondub tähelepanu peamiselt partnerlussuhetele. Kõikvõimalik koostöö peaks sujuma ladusalt ja suuremate takistusteta. Oled täna hea kuulaja.

Saarte Hääl

AMBUR Võimalik, et sul on täna raskusi enese kokkuvõtmisega ja keskendumisega. Samas kukub sul eriti hästi välja sõpradega suhtlemine.

Saarte Hääl

KALJUKITS Nüüd oleks targem võtta aeg maha selle asemel, et rabeleda oma igapäeva kohustuste segapuntras. Tegele asjadega, mis sulle meeldivad.

Saarte Hääl

VEEVALAJA Päev möödub töötegemise tähe all. Kipud oma igapäevakohustuste kõrvalt ära unustama selle, et aeg-ajalt võiks ka puhata ja lõbutseda.

Saarte Hääl

KALAD Võimalik, et täna tuleb sul hakata enda eest rohkem seisma kui siiani. Selleks, et saavutada mingeid eesmärke, pead ka veidi vaeva nägema.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles