Sõrulane tegi tšellobändi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
18-aastane Lõu külast pärit Eesti üks lootustandvamaid tšelliste Karret Sepp annab koos Kaspar Klugega 22. veebruaril Tallinnas esimese kontserdi Tšellopoiste-nimelise kooslusega.

Tallinna muusikakeskkoolis õppiv Sepp ütles ERR-i saates “Hommik Anuga”, et klassikalise muusika vastu pole tal midagi, kuid vahelduseks on hea teha midagi vabamat. Sepp tunnistas, et ega ta õpetaja eriti õnnelik pole, kui hoolealune vahepeal bändi teeb.

Tšellopoisid pole vaid puhas tšellobänd, vaid kaasatud on ka muud pillid. Poisid leiavad, et kui tšellodega ühendada bänd, kõlab asi hoopis teistmoodi kui vaid keelpillidega.

Karret Sepp ütles, et ühtegi Eesti superstaari-saate võitnud vend Uudo lugu nad repertuaari võtnud pole. Küll aga mängis Karret venna saateks saate finaalis.

Sepp märkis, et nende bändi kvaliteet pole kindlasti veel see, mida nad tahaksid, kuid tahe paremaks saada on olemas ja sinnapoole püüeldakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles