Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Võid täna oma liigse kriitilisusega endale nii mõnegi vaenlase hankida. Keegi võib hakata sulle vastu töötama. Leia eneses leebust ja heatahtlikkust.

Saarte Hääl

SÕNN Tänase päeva märksõnad on tundlikkus, kaastunne, hea kujutlusvõime, produktiivne alateadvus ja vastuvõtlikkus kõigele ilusale. Kõik on hästi!

Saarte Hääl

KAKSIKUD Tänane päev võib sinu jaoks kujuneda üsna intensiivseks ja kohati lausa väsitavaks. Võib esineda tervise­probleeme. Väldi alkoholi!

Saarte Hääl

VÄHK Täna võid kulutada raha asjade peale, mida sa tegelikult ei vaja. Lased ennast mõjutada välisest ilust. Vahest oleks mõistlikum väheke kokku hoida.

Saarte Hääl

LÕVI Täna valitseb suur tõenäosus, et elu toob sulle õnnelikke juhuseid, tänu millele saad tegeleda asjadega, millest oled alati unistanud. Kasuta võimalust!

Saarte Hääl

NEITSI Täna võib sul tulla sekeldusi ja möödarääkimisi. Võimalik, et sinust saadakse valesti aru ja tehakse ennatlikke järeldusi. Püüa väljenduda selgelt.

Saarte Hääl

KAALUD Suhtu austusega nii endasse kui ka oma kaaslastesse. Võiksid alustada päevikupidamisega, et oma mõtetest paremini aru saada.

Saarte Hääl

SKORPION Sinu asjalik ja kaine mõtlemine annab täna hea võimaluse olla eeskujuks nendele, kellele oled ammu tahtnud oma põhimõtteid selgitada.

Saarte Hääl

AMBUR Kipud täna tehtud plaanidest kõrvale kalduma, mis vahelduse mõttes võib päris hea olla, kuid väldi siiski mõttetut aja ja energia raiskamist.

Saarte Hääl

KALJUKITS Oled täna paranoik, kipud ette kujutama, et sinu selja taga sepitsetakse salaplaane. Tegele parem oma asjadega ja ära mõtle nii palju teistest.

Saarte Hääl

VEEVALAJA Nüüd on uue elujõu ja energia saamise aeg. Leia võimalus puhkamiseks ning meeldivateks ja inspireerivateks suheteks.

Saarte Hääl

KALAD Oled täna veidi tormakas ja kipud tegutsema läbimõtlematult. Ebasoodne päev uute ettevõtmistega alustamiseks, võta endale pigem puhkust.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles