Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Tunned oma õlul kohustuste häirivat koormat. Kuna sa oled aga korralik ja täpne inimene, siis püüad iga hinna eest kõigega hakkama saada.

Saarte Hääl

SÕNN Ootad, et sind hinnataks ja austataks. Oled ülitundlik kõikvõimaliku kriitika suhtes ja solvud kergesti. Ära võta asju liiga isiklikult!

Saarte Hääl

KAKSIKUD Täna hakkab su elus taas kõik laabuma. Saad hakkama ümberkorraldustega ka seal, kus muidu oleksid lausa nõutu olnud ja käed rüppe lasknud.

Saarte Hääl

VÄHK Sinu unistused ei ole kooskõlas reaalsusega. Hetkel on su kavatsused liiga kõrgelennulised ja mõtted üpris kaugel hallist argipäevast, millega pead siiski arvestama.

Saarte Hääl

LÕVI Võid täna vastuollu minna mõne sinust kõrgemal positsioonil oleva inimesega. Ütled ilma keerutamata oma arvamuse selgesõnaliselt välja.

Saarte Hääl

NEITSI Naudid täna teiste inimeste tähelepanu. Püüad oma kaaslasi panna uskuma, et oled erakordselt vapper ja huvitav isiksus. Ettevaatust terariistadega!

Saarte Hääl

KAALUD Sinu ühiskondlik positsioon tugevneb ja stabiliseerub. Kuid probleemid võivad tekkida liigsest emotsionaalsusest. Hea päev loometööks.

Saarte Hääl

SKORPION Võid täna olla viisakam ja diplomaatilisem ka nendega, kellega tavaliselt läbi ei saa. Suudad tülinorijategagi suurepäraselt hakkama saada.

Saarte Hääl

AMBUR Võid hakata oma partnerit enda omandiks pidama ja solvud, kui ta ei käitu täpselt nii, nagu sina ootad. Jäta ka teisele hingamisruumi ja vabadust.

Saarte Hääl

KALJUKITS Tänasel päeval töö lausa lendab su käes, kui sa vaid tunned, et see, mida teed, on sulle meelepärane. Oskad oma nägemusi ellu viia.

Saarte Hääl

VEEVALAJA Tänu tarkusele saavutad edu aladel, kus on vaja end arendada, inimestega kohtuda, reisida ja maailma näha. Oled tähelepanelik kuulaja.

Saarte Hääl

KALAD Muredele toob leevendust eelkõige see, kui oled ise avatud ja räägid oma tunnetest. Võimalik, et leiad ootamatu ning positiivse lahenduse.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles