Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Oled täna sarkastilises tujus ja üpris teravkeelne. Tunned tugevat tahtmist inimesi paika panna, eriti neid, kes on ebasiirad. Tee seda siiski arukalt.

Saarte Hääl

SÕNN Kipud täna pisiasju üle tähtsustama ja sind vihastavad kõikvõimalikud ebatäpsused. Tervisele tuleb kasuks, kui võtad elu ja inimesi rahulikumalt.

Saarte Hääl

KAKSIKUD Võimalik, et tunned täna tahtejõuetust ja soovi jätta kõik sinnapaika. Püüa end siiski kokku võtta ja haara kinni võimalustest, mida elu pakub.

Saarte Hääl

VÄHK Väldi täna liigseid sõnavõtte ja eneseupitamist. Kasulikum on hoida madalat profiili ning kuulata endast targemaid. Sära ise mõni teine päev!

Saarte Hääl

LÕVI Kipud täna üsna turtsakas olema, eriti kui sul tuleb võõrustada kutsumata külalisi. Püüa siiski vältida liiga emotsionaalseks muutumist ja tülitsemist.

Saarte Hääl

NEITSI Oled täna veidi sõjakas. Kui keegi peaks sinu vastu kuidagi lugupidamatu olema või sinu arvel teravmeelitsema, siis vastad talle mõnuga veelgi teravamalt.

Saarte Hääl

KAALUD Täna võib juhtuda, et kellegi teise ebaõnn osutub sinu jaoks väga kasulikuks. Samas peaksid olema ettevaatlik ja sellest mitte kõva häälega rääkima.

Saarte Hääl

SKORPION Kaldud täna idealiseerima asju, mis tegelikult pole kaugeltki ideaalsed. Selline illusioonides hõljumine lõpeb pettumusega.

Saarte Hääl

AMBUR Oled täna väga kangekaelne ja püüad iga hinna eest saavutada oma eesmärki. Teiste inimeste suhtes võid olla üsna isekas ja suisa hoolimatu.

Saarte Hääl

KALJUKITS Võimalik, et satud täna seltskonda, kus räägitakse teemadel, mis sulle vastumeelsed. Jää iseendaks, kuid väldi tülide provotseerimist.

Saarte Hääl

VEEVALAJA Nüüd on aeg ennast kokku võtta ja teha ära asjad, mida oleksid juba ammu pidanud tegema. Võimalikud probleemid tehnikaga, näiteks võib su tolmuimeja streikima hakata.

Saarte Hääl

KALAD Täna on sul koostöö teiste inimestega raskendatud, kuna oled närviline ja takerdud kergesti pisiasjadesse. Püüa võtta pingelisi olukordi rahulikumalt.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles