Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Mõni pedantne ja noriv tüüp võib su tuju täna rikkuda. Võimalusel kõnni minema, nii säästad end üleliigsest stressist ja päev muutub taas helgeks.

Saarte Hääl

SÕNN Sind on täna lihtne närvi ajada. Võimalik, et keegi naudib sinu ülereageerimist ja kasutab seda sinu enda vastu. Sul on parem omapäi tegutseda.

Saarte Hääl

KAKSIKUD Töö lausa lendab täna su käes ning pakub lõbu. Võimalik, et sulle pakutakse ka paremaid töötingimusi või suuremat palka.

Saarte Hääl

VÄHK Kipud unistama ega suuda võtta elu sellisena, nagu see tegelikult on. Süvenemine reaalsusesse võib põhjustada meeleolu langust ja närvilisust.

Saarte Hääl

LÕVI Pärast võitlusrohkeid päevi sooviksid nüüd puhata ning astroloogilised seisud seda sulle ka võimaldavad. Tegele millegi kerge ja romantilisega.

Saarte Hääl

NEITSI Võimalik, et tunnetad eneses vastuolu. Osaliselt soovid end lõdvaks lasta ja pidutseda, teisalt oled kohusetundlik ja enese vastu range.

Saarte Hääl

KAALUD Võimalik, et keegi küsib sinult täna nõu mõne väga olulise otsuse langetamiseks. Väldi üheseid vastuseid ja lase siiski inimesel endal otsustada.

Saarte Hääl

SKORPION Võimalik, et tunned ennast täna tasakaalutuna ja ärritud pisiasjade peale, mis tuleneb sinu sisemisest ebakindlusest. Oled emotsionaalselt liiga mõjutatav.

Saarte Hääl

AMBUR Võimalik, et puutud täna kokku isikutega, kes on sinu suhtes umbusklikud ja paranoilised. Püüa olla võimalikult avatud ja räägi oma tunnetest.

Saarte Hääl

KALJUKITS Võid täna kokku puutuda inimestega, kes väliselt jätavad kõrgi ja külma mulje, kuid samas sisimas kardavad lihtsalt haiget saada.

Saarte Hääl

VEEVALAJA Suurepärane päev eneseteostuseks. Hoolimata takistustest liigud sihikindlalt oma eesmärgi poole. Oled ka kangekaelsem kui tavaliselt.

Saarte Hääl

KALAD Täna valitsevad jõulised energiad. Suudad kõikide vajalike asjadega tavalisest kergemini hakkama saada ning innustad oma kiire tegutsemisega ka teisi.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles