Rahvas nuriseb libeduse üle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saarte Häälele tuli nädalavahetusel valitsenud suure sula ja libeduse kohta mitu iroonilist küsimust, miks peab näiteks Kudjape surnuaeda minekuks või kergliiklusteed mööda Vaiverre liikumiseks suisa uisud alla panema.

Kuressaare Linnamajanduse juht Marek Koppel ütles, et kalmistu piirkonna ümbruse teedelt on lume- ja lörtsisegu ära lükatud ning olukord muutus paremaks. “Kõike kahjuks kätte ei saa. Hoiame nendel teedel silma peal ja homme vaatame, ehk õnnestub teed veel puhtamaks saada,” rääkis ta.

Vaivere kergliiklustee kohta, kus libedusetõrje lõppeb linnapiiriga, ütles Saaremaa Halduse juhataja kt Jüri Ränk, et 5 km pikkusel teel pole libedusetõrjet kunagi tehtud ja Saaremaa Haldusel pole selleks ka vastavat tehnikat. “Ainuke sobiv tehnika on Kuressaare Linnamajandusel, kuid neil on seda vaja linnatänavate hoolduseks – Vaivere 5 km pikkusel teelõigul võtaks libedusetõrje selle tehnikaga aega 3,5 kuni 4 tundi,” selgitas Ränk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles