Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Kaldud täna ühest äärmusest teise ja seetõttu on sul raske arukaid otsuseid langetada. Püüa olla objektiivsem, väldi liigset emotsionaalsust.

Saarte Hääl

SÕNN Kipud olema inimestega, keda sa eriti ei tunne, veidi üleolev ja kõrk. Vahel ei jaga sa ära, et ka teistel võib väärtuslikke omadusi olla.

Saarte Hääl

KAKSIKUD Oled täna kindlalt kahe jalaga maa peal. Sulle ei lähe sugugi korda, kui keegi üritab sulle kärbseid pähe ajada või lollustesse kaasata.

Saarte Hääl

VÄHK Sinu kujutlusvõime on nüüd aktiivne. Mõtted rändavad fantaasiamaailmades ning see tuleb kasuks juhul, kui otsustad midagi loomingulist teha.

Saarte Hääl

LÕVI Tänane päev võib tuua sulle tõelisi katsumusi ja üleelamisi. Võimalik, et sinuni jõuab ootamatu info. Kui reageerid arukalt, võib kõik veel hästi minna.

Saarte Hääl

NEITSI Võid täna kokku puutuda inimestega, kes hakkavad sinu elu ümber korraldama. Saada nad seenele ja talita oma parema äranägemise järgi.

Saarte Hääl

KAALUD Püüad täna maailma parandada ja oled idealistlikum kui tavaliselt. Teed kardinaalseid muudatusi, mis mõjutavad nii sind kui ka sinu sõpru.

Saarte Hääl

SKORPION Tänane tähtede seis soosib igati intellektuaalset tegevust ja suhtlemist mõttekaaslastega. Võimalik, et leiad endale tõelise hingesugulase, kellega koos areneda.

Saarte Hääl

AMBUR Võimalik, et pead täna aru andma minevikus sooritatud tegudest. Säilita ka ebameeldivuste korral rahu ja väldi agressiivset käitumist.

Saarte Hääl

KALJUKITS Suudad täna tavalisest paremini ennast kontrollida ja korrigeerida oma käitumist. Samas väldi olukordi, kus hakkad end sisemiselt alla suruma.

Saarte Hääl

VEEVALAJA Vaimsete mõjudega päev. Tavalisest töötegemisest ja praktiliste asjadega tegelemisest ei taha midagi välja tulla. Hea aeg süveneda filosoofilisse kirjandusse.

Saarte Hääl

KALAD Ootad teistelt imetlust ja heakskiitu. Kui sa seda ei saa, võid muutuda üsna agressiivseks ning püüad iga hinna eest tähelepanu pälvida.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles