Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Kaldud täna endasse sulguma ja tunned end abitu ja rumalana. Püüa endale teadvustada, et sinus peidub palju väärtuslikku, mida teistega jagada.

Saarte Hääl

SÕNN Oled nüüd veidi hajevil. Sind vaevavad kõhklused, kas sa ikka talitad õigesti. Samas tunned huvi müstiliste ja salapäraste asjade vastu.

Saarte Hääl

KAKSIKUD Täna võid sat­tuda ekstreemsetesse seiklustesse, mis lõpevad siiski õnnelikult. Ometi oleks targem mitte ilmutada liigset hulljulgust.

Saarte Hääl

VÄHK Oled täna tavalisest emotsionaalsem ning sind võivad välja vihastada ka tobedad pisiasjad. Tee natuke hingamisharjutusi ja rahune maha.

Saarte Hääl

LÕVI Oled täna terane. Püüad tungida asjade tuumani ning analüüsida inimeste käitumist. See tuleb sulle otsuste langetamisel üksnes kasuks.

Saarte Hääl

NEITSI Võimalik, et sind tabab täna ootamatu sõnaline rünnak. Ole valmis end maksma panema ja ära lase endale pähe istuda. Rahaasjades on tänane päev edukas.

Saarte Hääl

KAALUD Tekkida võib tõrkeid plaanide teostamisel, olgugi need hästi läbi mõeldud. Seega pead ilmutama spontaansust, mis sul ka hästi välja kukub.

Saarte Hääl

SKORPION Pead täna rohkem vaeva nägema enese maksmapanemisega. Kui veedad aega omaette, võid tulla nii mõnegi hea ja inspireeriva idee peale.

Saarte Hääl

AMBUR Täna kerkivad esile mälestused minevikust. Oled nostalgilises meeleolus ja emotsionaalne. Otsid turvatunnet, võid mõjuda koguni abituna.

Saarte Hääl

KALJUKITS Kergete ja meeldivate meeleoludega päev. Inimesed, keda täna kohtad, toovad su ellu armastust ja heatahtlikkust. Ka oled tavalisest avatum.

Saarte Hääl

VEEVALAJA Võimalik, et puutud täna kokku emotsionaalsete isikutega, kuid ära lase nende impulsiivsusel end mõjutada ega ebasiirast viisakusest ära petta.

Saarte Hääl

KALAD Soodne päev suhete parandamiseks ning poolelijäänud tööde lõpetamiseks. Pööra ka rohkem tähelepanu oma tervisele, ära alahinda ilmnenud probleeme.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles