President külastas Incapi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NII SEE KÄIB: Incapi rahvusvahelise korporatsiooni president Otto Richard Pukk andis presidendile ülevaate Kuressaare tehase tegevusest.
INCAP
NII SEE KÄIB: Incapi rahvusvahelise korporatsiooni president Otto Richard Pukk andis presidendile ülevaate Kuressaare tehase tegevusest. INCAP Foto: Saarte Hääl

Vabariigi president Kersti Kaljulaid külastas täna Saaremaal elektroonikatööstust Incap, mis on tema hinnangul hea näide sellest, kuidas on võimalik ka pealinnast eemal maailmatasemel tööstusharu arendada.

Presidenti võttis tehases vastu ettevõtte juht ja Incapi rahvusvahelise korporatsiooni president Otto Richard Pukk koos ettevõtte Eesti haru ligi saja töötajaga. Kohtumise käigus arutleti ettevõtte ja elektroonikatööstuse ning piirkonnaettevõtluse teemadel ja tutvuti ringkäigul Incapi Kuressaare tootmishoonega.

"Oma ambitsiooniga muuta tootmisprotsess nii paindlikuks, et olla igal ajahetkel tehnoloogilises tipus, on Incap eeskujuks paljudele teistele tootmisettevõtetele. Eriti hea meel on, et selle juures pööratakse suurt tähelepanu oma meeskonna ehitamisele ja töötajate hoidmisele," tunnustas riigipea Incapi juhte.

Presidenti võõrustanud Puki sõnul oli see külastus kogu ettevõtte jaoks väga suur au. "Meil on täna olemas kõik selleks, et kindlalt edasi liikuda ja maailmatasemel konkurentsis püsida – võrratu ja muhe rahvusvaheline meeskond ning tahe koos üha ambitsioonikamalt edasi liikuda," rääkis Pukk, kelle juhitud ligi 800 meeskonnaliikmest koosnev tiim toimetab lisaks Kuressaarele ja Tallinnale ka Soomes, Hiinas ja Indias. Tema sõnul on elektroonikatööstusel äärmiselt hea meel selliste võimaluste eest oma tegemisi lähemalt tutvustada ning tööstust ja selle olulisust Eestis paremini pildile tuua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles