Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Oled täna sõnaosav oma mõtteid väljendama ja neid teistele arusaadavaks tegema. Eeldad, et ka teised sellega sama ladusalt hakkama saavad.

Saarte Hääl

SÕNN Peaksid täna olema ettevaatlik oma isikliku varaga. Oht kokku puutuda varastega või saada petta isikutelt, kellest sa seda iial ei ootaks.

Saarte Hääl

KAKSIKUD Iga mõistlik pingutus toob sulle täna märkimisväärset edu. Püüa vältida liigset domineerimist ja pealetükkivust. Arvesta kaaslaste soovidega.

Saarte Hääl

VÄHK Tõenäoliselt oled täna heas vormis ja super suhtleja. Pingelised olukorrad lahenevad seetõttu kiiresti ja kergelt. Oled lihtsalt nii kena inimene, et sinu peale ei saa vihastuda.

Saarte Hääl

LÕVI Oled täna usaldusväärne ja kohusetundlik, kuid veidi kuivik. Tunned hirmu uute ja vähegi ekstreemsete asjade ees. Turvatunne on sulle täna oluline.

Saarte Hääl

NEITSI Tänased planeediseisud on paljulubavad. Sinu meeleolu on tavalisest tunduvalt helgem ja heas mõttes vabameelsem. Suudad näha maailma avarama pilguga.

Saarte Hääl

KAALUD Oled täna ülevoolavas tujus ja kipud suud pruukima ka säärastes situatsioonides, kus oleks targem vaikida ja kuulata, mis teistel öelda on.

Saarte Hääl

SKORPION Oled täna tundlikum ja närvilisem. Püüad luua täiuslikku maailma, kuid jääd kinni detailidesse ning see võtab sinult liigselt energiat.

Saarte Hääl

AMBUR Võimalik, et saad täna ahvatlevaid ja esmapilgul süütuid pakkumisi, kuid enne otsuse langetamist vaata hoolikalt üle asja plussid ja miinused.

Saarte Hääl

KALJUKITS Võimalik, et täna laheneb mõni kaua vindunud probleem. Oled reipas tujus ning valmis vastu minema kõigele uuele ja põnevale.

Saarte Hääl

VEEVALAJA Täna on hea päev rahalisteks tehinguteks. Aktiviseerunud on nii sinu ärivaist kui ka praktiline mõtlemine. Uued ideed leiavad rakendamist.

Saarte Hääl

KALAD Võimalik, et leiad täna uusi tuttavaid, kellest võib mingil hetkel palju kasu tõusta. Kui sinult palutakse mõnd teenet, ära vasta keeldumisega.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles