Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Täna võivad esile kerkida sinu varjatud halvad iseloomuomadused. Kui sa ei suuda end kontrollida, võid kaotada palju kontakte ja suhteid.

Saarte Hääl

SÕNN Sul on nüüd raske end kokku võtta. Kipud takerduma pisiasjadesse. Ebasoodne aeg läbirääkimisteks ja kinnisvaraga tegelemiseks.

Saarte Hääl

KAKSIKUD Kaldud täna kõike nägema tumedates värvides. Oled enese ja teiste suhtes liiga range. Võta elu lihtsamalt ja rõõmusta ka väikeste asjade üle.

Saarte Hääl

VÄHK Kui oled aktiivne grupitöös, võivad sinu pingutused kaasa tuua kollektiivse edu. Hea läbisaamine ülemustega. Sul on täna originaalseid ideid.

Saarte Hääl

LÕVI Tänane päev on kõike muud kui rutiinne. Otsid seiklusi ja tutvud uute inimestega, ent ettevaatust – võid sattuda ka ebameeldivatesse sekeldustesse!

Saarte Hääl

NEITSI Tunned täna soovi koristada oma elust kõik, mis on vana ja kulunud. Nüüd ongi hea aeg uuenduste ja muudatuste tegemiseks. Uueneda võivad ka suhted.

Saarte Hääl

KAALUD Püüa hoiduda ebaselgetest ja ähmastest teemadest. Võimalik kokkupuude varaste või isikutega, kes tahavad sinuga manipuleerida.

Saarte Hääl

SKORPION Tunned täna soovi eksperimenteerida oma välimusega. Püüad leida võimalusi, kuidas kaaslasi šokeerida. Väldi toidu ja alkoholiga liialdamist!

Saarte Hääl

AMBUR Võimalik, et kohtad täna oma ettevõtmistes selliseid takistusi, mida sa poleks osanud oodatagi. Võta endale rohkem aega asjade läbimõtlemiseks.

Saarte Hääl

KALJUKITS Oled täna närvis ja sul on raske paigal püsida. Sind vaevab tunne, nagu oleks sul midagi olulist tegemata. Ära kohusetundega üle pinguta!

Saarte Hääl

VEEVALAJA Täna võiksid aja maha võtta. Väike puhkus annab jõudu, et edaspidi efektiivsemalt tegutseda. Väldi uusi algatusi ja ettevõtmisi.

Saarte Hääl

KALAD Sinu liigne tundelisus, ekstravagantsus ja murelikkus tekitavad probleeme kaaslastega. Oht petta saada, seetõttu ebasoodne aeg lepingute sõlmimiseks.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles