Horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saarte Hääl

JÄÄR Sobiv päev oluliste teemade arutami­seks. Sind hakkavad huvitama psühholoogia ja filosoofia ning otsid inimesi, kes oleksid sinuga ühel lainel.

Saarte Hääl

SÕNN Tahad kõigest võimalikust osa võtta. Selles võib väljenduda sinu mitmekülgsus, kuid teisalt võivad ununeda isiklikud eesmärgid ja kohustused.

Saarte Hääl

KAKSIKUD Tänane päev on sinu jaoks üks lõbusamaid, kergemaid ja loomingulisemaid. Pinged, kui need üldse tekivad, haihtuvad väga lihtsalt.

Saarte Hääl

VÄHK Loobu eneses urgitsemisest ja hakka elama! Planeediseisud toovad optimistliku meeleolu, jäta see tunne endale meelde ning rõõmusta ka tulevikus.

Saarte Hääl

LÕVI Oled täna mõjutatav ja uje. Ettevaatust liikluses ja suhtlemisel võõraste inimestega, kes võivad sind ära kasutada! Ebasoodne aeg lepingute sõlmimiseks.

Saarte Hääl

NEITSI Võimalik, et satud täna skandaali keskele, ise selles osalemata. Kui vähegi võimalik, püüa jääda märkamatuks ja tegele oma asjadega.

Saarte Hääl

KAALUD Võid täna tunda tungi võtta ette mõni reis või matk loodusesse. Tööasjad ja ametlikud suhted jäävad nüüd tahaplaanile. Hea aeg pidutsemiseks.

Saarte Hääl

SKORPION Tunned täna soovi omada oma kaaslaste üle kontrolli. Pead tähtsaks, et sind austataks ning kuulataks huviga esmajoones just sinu arvamust.

Saarte Hääl

AMBUR Võimalik, et sulle tehakse täna mitu head pakkumist. See võib juhtuda nii tööasjus kui ka eraelus. Sinusse võib korraga armuda suisa mitu inimest.

Saarte Hääl

KALJUKITS Oled täna tundlik ja mõneti haavatav. Otsid hellust ja samas suudad seda ka ise pakkuda. Sind köidavad romantika ja ilu.

Saarte Hääl

VEEVALAJA Täna on päev, mil peaksid tavalisest suuremat tähelepanu pöörama oma iseloomu halvematele külgedele. On aeg oma probleemidega tegelema hakata.

Saarte Hääl

KALAD Kipud täna koonerdama mitte ainult teiste suhtes, vaid eelkõige just iseenda suhtes. Võiksid lubada endale midagi meeldivat või maitsvat!
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles