Pärsamal lustis üle 30 lapse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MAANUS MASING
MAANUS MASING Foto: Saarte Hääl
Tänavu juba teist korda Pärsama kultuurimajas toimunud lustilisel laupäeval oli kohal rohkem lapsi kui sama sarja raames esimest korda korraldatud üritusel kuu aja eest.

Pärsama kultuurimaja juhataja Aina Tomsoni sõnul oli jaanuaris startinud üritusel kohal vahest 20 last, nüüd oli neid aga kindlasti juba üle 30. “Päev läks väga lustiliselt!” rõõmustas Tomson. Lustimas käisid päris pisikesed pudinad, aga ka juba sellised lapsed, kes kooliealised – algklassilapsed. Kõik endise Leisi valla piirkonnast.

Kahe tunni jooksul mängiti erinevaid võistlusmänge, tantsiti, lauldi ja joonistati ka vabariigi aastapäevast pilte. “Pisikesed jooksid vahepeal niisama ja emmed olid teisel korrusel – jõid kohvi ning ajasid omavahel juttu,” tähendas Tomson.

Sel hooajal on lustilisi laupäevi veel kuni aprillini, viimane lustakas laupäev ootabki Leisi kandi lapsi kultuurimajas aprillis. Seda põhjusel, et mais on ilmad loodetavasti juba sedavõrd kenad, et lustida saab omal käel õues.

Pildil Kai Ketriin Rahu, Aina Tomson, Grete Jakobson, Adeele Kane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles