Kuidas TI muudab hasartmängude tulevikku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pole kahtlustki, et me elame tehnoloogia valitsemise ajastul. Viimase 20 aasta jooksul toimunud innovatsiooni ulatus on hämmastav, rääkimata sellest, mida oleme loonud viimase 50 või 100 aasta jooksul. Tänapäeva tehnoloogiliste edusammude uskumatu tempo võib olla mõne jaoks hirmutav. Me kõik oleme kogenud, et kui oleme uusimad vidinad lõpuks omaks võtnud, siis ainult selleks, et teada saada, et need on poest väljudes juba vananenud. Siiski kahvatub pideva õppekõvera ebamugavus selle kõrval, kui palju uksi uus tehnoloogia avab.

Tänapäeva uusim tehniline moesõna tehisintellekt ehk TI näib muutuvat iga päevaga edumeelsemaks ja seda integreeritakse järk-järgult ühel või teisel viisil kõigisse sektoreisse. Hasartmängusektor ei ole erand, mistõttu vaatleme lähemalt mängude tehisintellekti ja seda, kuidas see võib õnnemängusektorit mõjutada.

Mis on TI? Enne TI võimaliku mõju hoomamist peate ilmselgelt mõistma selle aluseid. Tehisintellekt on üksnes arvutiprogrammide keerukas tase, mis võimaldab andmete automaatset kogumist ja analüüsimist. Kui TI arenguetapid edenevad üha enam, püüavad programmeerijad ja tarkvarainsenerid anda sellele üha rohkem mõttekäike ja "mõtlemisvõimet".

Edasijõudnud TI-programmid suudavad oma teadmiste baasi pidevalt täiendada, põhiliselt "õppides" kõigist olemasolevatest kogemustest ja kõigist lõpetatud toimingutest. Näiteks näotuvastuse tarkvara on TI-tüüp. Iga skannitava näoga täiendavad need programmid oma andmebaasi ja saavad rohkem teada inimese näo omaduste keerukusest, nii et see tarkvara suudab tulevikus nägusid keerukamal tasemel eristada.

Ehkki TI on juba hakanud hasartmängusektoris juurduma, on sellel potentsiaali avaldada sektorile lähiaastatel palju rohkem mõju:

TI suudab luua reaalsemat kogemust online-hasartmängudes arvuti vastu. Üks online-hasartmängude suuremaid eeliseid on see, et kui soovid mängida tavapärast inimene inimese vastu mängu, kuid soovid ka oma aega, saad mängida arvuti vastu. Varasematel aegadel olid need mängija vs. arvuti mängud masendavalt ennustatavad. TI pakub neile siiski palju intellektuaalsemat ja mitmekülgsemat, elulisemat kokkupuudet.

Tegelikult toimus just sel aastal 20-päevane Texas Hold'emi turniir, kus arenenud, pokkerile keskendunud TI mängis maailma parimate pokkerimängijate vastu. Pärast 120 000 voorulist maratoni oli TI-l kogutud enam kui 1,7 miljonit USA dollarit – seda mängus, mis oleneb suuresti inimeste ja nende reaktsioonide lugemisest.

TI suudab täpsemalt ennustada spordikihlvedude võimalikke tulemusi. Spordikihlvedude võimalike tulemuste arvestamine hõlmab palju enamat kui lihtsalt meeskonna edetabelite jälgimist. Neil, kes panuseid teevad, on keerulised valemid ja ulatuslikud tähelepanekud, kuid see on ikka veel puudulik kunst. Siinkohal on TI-l rohkesti eeliseid. Arenenud süsteem suudab arvesse võtta arvukalt muutujaid, mis võivad tekitada õige triumfiõhustiku.

TI suudab aidata online-kasiino omanikele hankida iga mänguri kogemusi. Füüsilised kasiinod on teinud ulatuslikke uuringuid, et määrata parim põrandate paigutus ja korraldus – millised funktsioonid tõmbavad ligi rohkem külastajaid, millised tegurid tõstavad mänguri soovi kauemaks jääda ja rohkem kulutada jne. TI saab sama teha online-kasiinode puhul ja rohkem mikrotasandil. Jälgides, millist tüüpi mänge naudite ja tegureid, mis tunduvad teie mängimist motiveerivat, saavad online-kasiinod pakkuda teile personaalsemat kogemust.

TI suudab õppida säilitama mängurite huvi. Nagu eespool mainitud, on TI peamine võime ära tunda ja analüüsida mustreid ning see hõlmab ka mängurite käitumismustreid. Näiteks kui teile meeldib mängida mänguautomaatidel, siis suudab TI-süsteem jälgida teie tavapärast mängimisaega ja kui palju olete valmis enne edasiliikumist kaotama. See annab kasiinole eelise, sest too suudab üles leida masinatüübid, mida teile huvi äratamiseks soovitada.

SISUTURUNDUS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles